Olešnice chtěla napravit dojem z úvodního prohraného zápasu na hřišti Nové Vsi/Brlohu, ale v prvním venkovním zápase selhala


Branky


0

Již cesta na samotný zápas znamenala velkou komplikaci pro hráče Olešnice, kteří se museli prodírat ohromným přívalem deště. Při příjezdu do Nové Vsi bylo vše jinak,  trávník byl perfektně připraven. V dobách rozcvičení se i  zde spustil obrovský liják, přesto hrací plocha zůstala téměř bez úhon

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice začala dobře, brzy vedla, pak ale přišlo hrůzostrašných 30 vteřin a domácí otočili stav

Úvod zápasu Olešnici vyšel, již ve 4. minutě se dostal ve vápně k balonu Drtina a přesnou střelou otevřel skóre zápasu – 0:1. Poté domácí přežili další dvě obrovské šance hostí. Nejprve po centru Horelici mířil ranou z "voleje" těsně nad branku opět Drtina, pak přišel centr z druhé strany od Chovance, hlavička Bahenského ale mířila vedle. Po těchto zákrocích se osmělili i domácí a zatlačili hosty, zejména v únicích po stranách a dlouhých autových vhazováních, které na úzkém hřišti měli dobře nacvičené, do vápna. Z jedné takové situace vyplynulo vyrovnání. Odražený míč přihrál domácí hráč na malé vápno, kde číhal osamocený Švarc a efektivní střelou vyrovnal – 1:1.

 

Po rozehrávce hostů se k míči dostal opět Švarc, jenž si pohrál s obranou protihráče a tvrdou střelou kolem gólmana otočil výsledek na 2:1. Olešničtí opět kontrovali hru, ale do větší šance  se už nedostali. Tak opět udeřili domácí. Nejprve Vlček upravil na 3:1 a nakonec ještě Palkoska velmi důrazně odzbrojil stopera Fialu a upravil poločasové skóre na 4:1

 

Vyloučení hostujícího Hanzala a strkanice na hřišti

Druhý poločas hosté neměli co ztratit, snažili se alespoň korigovat výsledek. V 55. minutě vyslal Lenk do úniku Hanzala, jeho přehození brankáře domácích ale znamenalo i přehození branky. Domácí v poklidu vedli ,hosté se stále dostávali do příležitostí, bohužel finální fázi řešili špatně. Až v 73. minutě se odrazil míč k volnému Burdovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 4:2.

 

V 75. minutě se hosté dožadovali penalty za faul na Brouska, který byl podražen ve vápně. Píšťalka sudího zůstala němá, rozhodil pouze rukama -  faul neuznal. V  83. minutě přišel faul hostujícího Hanzala na brankáře Poula, který odkopával míč mimo pokutové území. Na hřišti se jiskřilo, hráči do sebe pošťuchovali, Hanzal uviděl druhou žlutou kartu a zamířil pod sprchy. Zbytek zápasu se dohrával v režii domácích a konečný výsledek 4:2 se již nezměnil.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč Olešnice): Zápas jsme dobře začali, vedli jsme brzo 1:0 a měli další dvě velké šance. Bohužel nejsme v koncovce pohotoví a nepadá nám to tam. Poté jsme opět nabídli soupeři ,po našich chybách, branky, které soupeř využil, a do půle to bylo 4:1. Už druhý zápas jsme si bohužel prohráli sami. Ještě jedna věc, nebudu hodnotit rozhodčího, protože vím, že ve vyšších soutěžích jsou za to pokuty a tresty, ale hrajeme to ve volném čase, pro radost a tohle by se stávat nemělo. Mrzí mě zejména vyloučení našeho nejlepšího střelce z loňské sezóny – Hanziho. Předem lituji ostatní týmy, které pojedou do Nové Vsi hrát. Jako nejlepšího hráče zápasu trefně volím rozhodčího Mráze.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - ŠKUTHAN Jaroslav, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.