0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice si poradily i na hrdějovickém hřišti a dál vedou tabulku


Branky


0

K poslednímu utkání podzimní části krajské 1. A třídy zajížděli bernartičtí fotbalisté do Hrdějovic. Ti vyhráli první tři zápasy nového ročníku a od počátku vévodili výsledkové tabulce. Pak však kvůli zranění a zúžení kádru přišel výsledkový propad a klesali tabulkou níže. Jejich hlavím cílem pro toto utkání bylo trend propadu zastavit. O to bylo pro hosty utkání těžší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Ti jsou už ale zvyklí na úporně hrající soupeře v jejich domácím prostředí a tak je to v podstatě ani nemohlo překvapit. Hráli svou hru a výsledek se opět dostavil v podobě exportu bodů, tentokráte tří z cizího hřiště. Po vyrovnaném průběhu zápasu se jim po chybě jinak výborně chytajícího domácího gólmana podařilo zaznamenat gól, který se ukázal být pro konečný výsledek rozhodujícím.


            Domácí od počátku hýřili aktivitu a snažili se zaznamenat první branku. V 11. minutě vypálil z levé strany Ridvan, avšak bernartického zkušeného gólmana a kapitána Tomáše Fučíka nepřekvapil, ten jeho střelu vyrazil do pole a obránci si již věděli rady kam mají míč uklidit. V 18. minutě zahrával trestný kop Kovář, jeho dobrou střelu k levé strany k bližší tyči hrdějovický brankář Spěvák chytil. Další Kovářovu bombu z velké dálky ve 21. minutě odvrátil pak s obtížemi na roh. Ve 23. minutě skončil střelecký pokus domácího Novotného pouze vedle levé tyče. O pět minut později zahrával posledně jmenovaný rohový kop. Na jeho centr si naskočil Netočný a hlavičkoval míč těsně vedle vzdálenější tyče Fučíkovy svatyně.

 

Balón z Kovářova trestného kopu ve 32. minutě se snažil najít hlavu stopera Nováka, ten se však k němu poněkud blokovaný domácím bekem nedostal a byl z toho pouze aut. Ve 40. minutě zahrávali hosté  sérii tři rohových kopů a i přes značné závary u hrdějovické brány míč do sítě za Spěvákem nepronikl. Poslední slovo v této části hry měl Ctibor Novotný, jehož míč z trestného kopu bernartickou bránu opět minul. Ve vyrovnaném utkání tak do šaten odcházela mužstva za bezrankového stavu.

Trantina rozhodl

            Ve druhém poločasu byli na míči od počátku více hosté a aktivita se jim vyplatila. V 57. minutě totiž po dobré kombinaci Kovář uvolnil po pravé straně nabíhajícího stopera Nováka. Ten dostal přesný míč, zatáhl jej k brankové čáře a po jeho centru, značně rotující míč vypadl do té doby zcela bezchybně a v pohodě chytajícímu gólmanovi Spěvákovi z rukavic a do pokutového území nabíhající Karel Trantina jej dokopl v pohodě do odkryté brány - 0:1.

 

V 60. minutě výborně vypálil bernartický benjamínek Staněk a brankář měl starosti míč odvrátil na roh. V 72. minutě byli domácí blízko k zaznamenání vyrovnávacího gólu. Výborně kopnutý trestný kop Pimparou vytáhl bernartický brankář Fučík nad břevno. Pak zas přišli ke slovu hosté. V 76. minutě po kvalitní kombinační akci a přihrávce Rakovana zakončoval Ťupa s ne příliš velkou razancí a domácímu gólmanovi příliš starostí nenadělal. Ten míč v pohodě skryl ve svých rukavicích. O minutu později Trantinova technická střela skončila nad břevnem v síti. V 81. minutě byl přesně za půlkruhem pokutového území faulován Smrčina. Trestný kop Kováře ale skončil jen na domácí zdi a následoval rohový kop.

 

Do konce utkání pak domácí vyvinuli na polovině hostů obrovský tlak ve snaze utkání alespoň zremizovat. Poslední minuty je presovali, avšak i v hektickém závěru pracovala bernartická obrana v čele s bezchybně chytajícím gólmanem spolehlivě a přes velkou snahu se Hrdějovickým skórovat nepodařilo. V zajímavém vyrovnaném utkání byli hosté šťastnější a stali se vítězem podzimní částí soutěže.

SESTAVY DLE ROZESTAVENÍ

Hrdějovice: Spěvák – Nedorost, Jan Turek, Jiří Jordán (K), Michal Turek – Netočný, Kukačka, Ctibor Novotný, Pimpara – Mir. Studnička, Ridvan (67. Jan Suchan). Trenér Michal Hrdlička.


Bernartice: Tomáš Fučík (K) – Kovář, Novák, Mrkáček, T. Češka – Kukrál, Smrčina – Staněk (62. Ťupa), Trantina, Ondřej Fučík (46. Martin Buriánek, 83. Sláma) – Rakovan. Trenéři Petr Vašíček a Pavel Schorník.

 

Připravil Jan Šerhant.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , J. Turek [-] , M. Studnička [-] , J. Pimpara [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Netočný [-] , C. Novotný [-] , M. Ridvan [-] (67. J. Suchan [-] ) , M. Turek [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - K. Trantina [-] , T. Češka [-] , P. Mrkáček [-] , J. Novák [-] , J. Kovář [-] - D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] , A. Staněk [-] (62. V. Ťupa [-] ) , O. Fučík [-] (46. M. Buriánek [-] ) - A. Rakovan [-] -

ŽK: 14. P. Nedorost , 83. M. Studnička - 23. K. Trantina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.