4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bašta už je na čele tabulky kanonýrů, Nemanice přejely rezervu Hradce


Branky


0

Nemaničtí v minulém kole padli ostudně s Lomem (1:9!), takže domácí měli co napravovat. Jejich největší překážkou byl v zápase gólman Cettl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bašta se postaral o domácí vedení

Nemanice se potřebovaly rehabilitovat za ostudný výkon a výsledek v Lomu, a pomoct jim měly i změny v sestavě a v rozestavení. Dirigentské taktovky se chopil matador Köchlöfl,do obrany se stáhnul Sulek. Deset minut jako by se domácí rozkoukávali, ale potom uvolnil Záveský Baštu, ten si pohrál s hostujcí obranou a do prázdné brány otevřel skóre. Poté začal festival zahazování domácìch šancí, dvakrát neuspěl Záveský, jednou Borovka,a v tutovce selhal Bašta.

 

Pak si vzali slovo nemaničtí stopeři, Benkovský efektní patičkou orazítkoval pouze břevno, odražený balon poslal Sulek z půlmetru nad bránu. V závěru poločasu mohl po jednom z rychlých kontrů vyrovnat hostujcí kapitán Beneš, ale v čisté šanci branku minul. Na druhé straně znovu zvonilo břevno po střele Záveského. Ve 43. minutě vysunul Novotný Baštu a rychlonohý domácí forvard tváří v tvář Cettlovi se tentokrát nemýlil. 

Cettl zářil, Záveského vychytával

Jestli Hradec pomýšlel na zvrat, tak jeho plány na začátku druhého poločasu vzaly za své. Po rohovém kopu Köchlöfla se dostal k balonu nadvakrát Lukáš a z ostrého úhlu propálil Cettla potřetí. Za chviličku mohlo být pro domácí ješte lepe, když Lukáš předložil jak na zlatém podnose tutovku Benkovskému,ale ten metr před  brankou posunul míč jen Cettlovi do náručí.

 

Hosté zahrozili Benešem a Horákem, ale pak už začaly souboje Cettla s domácími hráči. V téhle činnosti vynikal zejména kanonýr Záveský, kterého kdyby požádal Cettl o přatelství, tak ho snad nepřijme. Na skvělého hradeckého gólmana vyzrál čtvrthodiny před koncem Bašta, který zužitkoval přesnou Záveského nahrávku a zblízka už neměl problém dokončit hattrick. Nemanice zaznamenaly důležitou výhru, která by jim měla zvednout trochu sražené sebevědomí. Hosté z Hradce zanechali v Nemanicich sympatický výkon, na domácí to ale nestačilo. 



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Hodnocení SK Nemanice: "V zápase jsme potřebovali vyhrát, abychom udrželi krok se špičkou. Zápas z naší strany byl docela povedený až na to proměňování šancí. Výsledek mohl skončit větším rozdílem. Nejvíce si na brankáři Cettlovi vylámal zuby Záveský. Na druhou stranu jsme rádi, že se střelecky chytl Bašta."




Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - R. Kochlöfl [-] , A. Motl [-] , A. Benkovský [-] - P. Borovka [-] (60. J. Kocán [-] ) , J. Sulek [-] , L. Kisvetr [-] , J. Lukáš [-] , M. Novotný [-] (83. M. Severa [-] ) - F. Záveský [-] , V. Bašta [-]

FK Jindřichův Hradec 1910 B
T. Cettl [-] - J. Beneda [-] , M. Votava [-] , J. Tajml [-] (71. J. Madar [-] ) , P. Němec [-] , K. Valek [-] , L. Králíček [-] , R. Horák [-] , O. Nováček [-] , J. Beneš [-] (59. M. Koranda [-] ) , J. Chyška [-]

ŽK: 67. A. Benkovský - 75. T. Cettl , 77. J. Beneda , 85. L. Králíček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Jevčák Martin - VÍTEK Miroslav, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.