2:2
(1:1)
18. K. Trantina
48. J. Suchan (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 10:15

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín s Bernarticemi se o body podělily


Branky


37. Z. Sváta , 74. P. Novotný - 18. K. Trantina , 48. J. Suchan (vl.)
0

 V devátém kole krajské 1. A třídy zajížděly Bernartice k soupeři do Ševětína, který ještě minulou sezónu hrál krajský přebor. Domácím se nepovedl venkovní zápas s rezervou Jindřichova Hradce a tak tuto prohru chtěli odčinit. Vcelku se jim to podařilo. Byli velmi zdatným a houževnatým protivníkem a po vyrovnané první půli měl zápas stejný charakter i ve druhé části a nakonec skončil zcela zaslouženě remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání se mužstva oťukávala a zjišťovala, co si na soupeře mohou dovolit. První střelu na bernartickou bránu vyslal domácí kapitán Radim Novotný, který však míč k zadní tyči nenasměroval a ten skončil v autu. V 18. minutě se Karel Trantina dostal k odraženému míči a vnikl s ním až do pokutového území, kde díky svému důrazu přešel přes beky a zkušeného domácího stopera Mir. Hanouska, levačkou pak poslal míč k pravé tyči Novotného brány - 0:1. Ve 22. minutě po trestném kopu Kováře hlavičkoval míč Rakovan, jeho pokus se však mezi tyče nevešel. O čtyři minuty později Staněk z levé strany našel přihrávkou opět hrotového útočníka Rakovana, ten však v těžké pozici před bránou na ni nedosáhl a balón skončil za brankovou čárou v autu. Velkou příležitost k vyrovnání měl domácí Hindy ve 34. minutě, když se s míčem dostal z pravé strany až k bráně. Dobře ho však vykryl gólman Tomáš Fučík a následoval rohový kop. Domácí pak vyvinuli velký tlak a tato aktivita se jim v zápětí vyplatila. Ve 37. minutě po Kupcově akci se dostal míč k volnému Zdeňkovi Svátovi, který úžasnou střelou z hranice šestnáctky vymetl pavučinky v pravém horním rohu bernartické brány - 1:1. Ve 40. minutě dobře vypálil Radim Novotný po přihrávce od Kupce, jeho pokus však skončil vedle levé tyče Fučíkovy brány. Poslední dobrou příležitost v první půli měli hosté ve 43. minutě. Po sólovém průniku Mrkáčka a jeho dobré točené střele skončil míč jen těsně vedle spojnice břevna a tyče v autu. Do kabin tak odcházela mužstva za nerozhodného stavu.

 

Druhý poločas začali aktivněji hosté. Ve 48. minutě zahrával z pravé strany rohový kop Kovář, míč nasměroval na zadní tyč, kde si na míč naskakoval stoper Novák společně s domácím Jakubem Suchanem, právě od něho se míč odrazil do brány a byl z toho vlastní gól - 1:2. Domácí zahrávali v 57. minutě trestný kop snad metr od velkého vápna uprostřed půlkruhu, domluvili se však špatně a z ideální šance na vyrovnání stavu utkání nic nebylo. V 71. minutě se hostům podařilo dát Novákem třetí úspěch, ten však nebyl uznán pro jeho postavení v ofsajdové pozici. Ševětínským se podařilo stav utkání srovnat v 74. minutě. Trestný kop z boku pokutového území zahrál Kupec přesně na hlavu nabíhajícího Petra Novotného, který se trefil přesně - 2:2. Domácí pokračovali v aktivitě a málem v další minutě mohli zaznamenat i další gól a stav utkání otočit ve svůj prospěch. To střílel Radim Novotný jen těsně vedle levé tyče bernartické brány. V 77. minutě střelu jeho velmi aktivního bratra Petra bernartický brankář Tomáš Fučík chytil. Poslední dobrou příležitost měli však hosté v 84. minutě. Ze závaru před ševětínskou bránou nic nevytěžil Rakovan, když jeho střela jen těsně minula vzdálenější tyč. Obě mužstva pak dohrála zápas poměrně v klidu a byla obě spokojena s nerozhodným výsledkem.

Sestavy dle rozestavení

Ševětín: Lukáš Novotný – Mohamed, Mir. Hanousek, Jakub Suchan, Chmel (60. Stehlík) –Kupec, Sváta – Hindy (88. Daniel Voneš), Petr Novotný, Lukucz (75. Dychtl) – Radim Novotný (K). Trenér Jan Klimek.
Bernartice: Tomáš Fučík (K) – Kovář, Novák, Mrkáček, T. Češka – Kukrál, Smrčina – Staněk (46. Martin Buriánek), Trantina, Ondřej Fučík (89. Kloboučník) – Rakovan (89. Václav Ťupa). Trenéři Petr Vašíček a Pavel Schorník.

Připravil Jan Šerhant.



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - M. Hanousek [-] , J. Suchan [-] , T. Hindy [-] (88. D. Voneš [-] ) , P. Mohamed [-] , L. Kupec [-] , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , O. Lukucz [-] (75. T. Dychtl [-] ) , Z. Sváta [-] , J. Chmel [-] (60. J. Stehlík [-] )

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Kovář [-] , J. Novák [-] , P. Mrkáček [-] , T. Češka [-] - A. Staněk [-] (46. M. Buriánek [-] ) , D. Smrčina [-] , D. Kukrál [-] , K. Trantina [-] - A. Rakovan [-] (89. P. Kloboučník [-] ) , O. Fučík [-] (89. V. Ťupa [-] ) -

ŽK: R. Novotný , 60. Z. Sváta , 71. L. Kupec - 60. J. Kovář , 72. O. Fučík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ťupa Michal - KŘÍŽ Karel, NOVOTNÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.