Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby starých známých předvedly Nemanice drtivý druhý poločas


0

Hosté po půli vedli, jenomže také přišli i vyloučeného hráče. A tak nastal čas pro nemanický koncert.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu domácí měli míč více na svých kopačkách a snažili se překonat hostující obranu. Místo zatlačení soupeře a gólu ale inkasovali Nemaničtí. Hrdějovice podnikly ve 3. minutě rychlý protiútok a domácí obrana se nedomluvila, hlavně stopeři a hostující útočník proběhl přímo středem obrany a skóroval podél Polomčáka - 0:1. Nemanice se snažily pokořit hostující obranu, ale občas Hrdějovice podnikly rychlý protiútok. 

 

Jako Studnička postupoval sám na gólmana a na poslední chvíli mu míč vypichl Kisvetr. Zbytek poločasu byl pak už jen o tom, zda domácí pokoří hostující obranu. Ve 40. minutě viděl poprvé žlutou kartu hostující Suchan po faulu na Baštu. Ve 45. minutě uviděl po druhém faulu na Baštu druhou žlutou kartu Suchan a Hrdějovice do druhého poločasu byly v deseti.

 

Druhý poločas začal znovu nemanickým tlakem. A vyplatilo se. Ve 48. minutě si Lukáš se Sulkem vyměnili míč, který pak vyslal po lajně Záveského. Ten našel ve vápně volného Baštu, který kolem Spěváka skóroval - 1:1. Pak se v 55.minutě situace opakovala. Ale jen v opačném gardu. Bašta dostal míč do lajny a našel ve vápně Záveského, který si míč zastavil a nad ležícím Spěvákem skóroval - 2:1. V 57. minutě vyslal Sulek Lukáše středem. Lukáš s míčem doběhl do vápna, kde udělal kličku Spěvákovi a ten ho srazil. Penalta. Vzal si ji na starost Záveský a skóroval do protipohybu Spěváka - 3:1. V 61. minutě Severa si vyměnil míč se Záveským, který pak zatáhl míč a vápně našel zcela volného Baštu - 4:1. 

 

Hrdějovice podnikly občasný útok, který byl po domácí ztrátě míče či chybě a končil většinou na vápně. V 71. minutě po jednom z útoků Hrdějovic odkopával z vápna míč Benkovský. Míč dolétl až na půlku, kde podstoupil souboj s obrancem Bašta. Bašta souboj ustál a hnal se směrem na bránu. Ve vápně našel volného Záveského, který šanci proměnil - 5:1. Pak už domácí postupně polevovali v tempu a zápas se jen dohrával... V 89. minutě Nemaničtí poskytli jeden z posledních útoků, který hrdějovická obrana odvrátila. K míči se za vápnem dostal Bašta a centrem na zadní tyči našel volného Severu, který přidal hlavou šestý gól 6:1. Rozhodčí pak zápas ukončil.

 

Autor: Petr Böhm



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Petr Böhm: Po celý zápas jsme měli míč vice na svých kopačkách a tlačili se do vápna, ale Hrdějovice odolávaly. Pak z ojedinělé šance skórovaly a my nemohli první poločas žádnou z šancí proměnit. Díky vyloučení hráče a lehké bouřce o poločase v kabině se nám povedlo zápas otočit a potěšit naše fanoušky. Snad nám to půjde herně a gólové takhle i v dalších zápasech.




Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Křiváček [-] (70. M. Strnad [-] ) , A. Benkovský [-] , L. Kisvetr [-] , A. Motl [-] - J. Lukáš [-] , M. Novotný [-] , P. Borovka [-] (58. M. Severa [-] ) , J. Sulek [-] - F. Záveský [-] , V. Bašta [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Suchan [-] , J. Turek [-] , P. Nedorost [-] (76. Z. Filípek [-] ) , M. Sloup [-] - M. Netočný [-] , J. Koutský [-] , J. Fajtl [-] (27. M. Ridvan [-] ) - J. Jordán [-] , M. Studnička [-] - P. Stejskal [-] (46. T. Kasper [-] )

ŽK: 24. A. Motl , 37. J. Křiváček , 51. J. Lukáš - 36. M. Netočný , 40. J. Suchan , 43. J. Turek , 72. P. Nedorost . ČK: 45. J. Suchan .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - KROUTL Vít, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.