1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pankratz otevřel skóre už ve třetí minutě, Vimperk pak už Prachatice ubránil


Branky


0

Domácí byli s výsledkem maximálně spokojeni, v zápase toho po vedoucí brance hostům z Prachatic mnoho nedovolili...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení pro domácí

Domácí měli za cíl neprohrát a udržet si v tabulce prachatického soupeře za zády. A nakročili k tomu tím nejlepším možným způsobem. Už ve třetí minutě totiž změnili skóre ve svůj prospěch. Pankratz totiž překonal Opatovského po centru zleva, do kterého se položil z první a přehodil brankáře, který nestačil zacouvat do branky a zasáhnout. "Říkal mi, že to takhle chtěl, ale podle mě to byl šťastný gól," komentoval s úsměvem jedinou gólovou situaci zápasu trenér Uhlík.

 

Vimperk tak dostal brzký gólový dárek a mohl se soustředit na obranu. Nechal hrát Prachatice, které s míčem na kopačkách vymýšlely, jak na domácí obranu. Hosté si nakonec z územní převahy vytvořili jednu velkou příležitost. Fischer zasouval míč do sítě, už pomalu zvedaů ruce v gólové radosti, tu mu ale překazil svým zákrokem Sedláček, který z brankové čáry vykopl míč do bezpečí.

Prachatice nevyrovnaly

Vimperk ve druhé půli pokračoval v nastolené taktice - hrát poctivě z defenzivy a vyrážet do rychlých protiútoků. To jim vycházelo na jedničku, Prachatice se do šancí nedostávaly, naopak domácí se hned dvakrát objevili před Opatovským v gólovce, ale k lítosti trenéra Uhlíka neproměnili. V poměrně klidném zápase už další branka nepadla a tak mohl sudí Novotný fouknout v 90. minutě do píšťalky. Konečný hvizd tak stvrdil vítězství domácího Vimperku.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "O Prachaticích jsme věděli, že mají v kádru výborné fotbalisty, kteří umí hrát útočný a dobrý fotbal. Chyběl nám zraněný Ketzer z minulého týdne a také Pospíchal, který měl rodinné povinnosti. I tak jsme postavili dobrou sestavu, chtěli jsme bodovat, neprohrát a nechat Prachatice pod námi. Povedený úvod ovlivnil průběh zápasu, soustředili jsme se na bránění, vyráželi jsme do rychlých brejků. Prachatice jsou dobré na balónu, což proti nám potvrdily. Nakonec jsme vyhráli, možná by tomu zápasu slušela spíše dělba bodů, ale za tři jsme strašně šťastní, vyhoupli jsme se v tabulce zase o kus nahoru. Této výhry si moc cením, snad i víc, než proti té se Strakonicemi. Hráčem zápasu brankář Hrubý, dále opět Čech, který dělá soupeřům problémy svou rychlostí a pochválím levého beka Blahouta."




Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - M. Tischler [-] , J. Psutka [-] , J. Čech [-] , M. Sedláček [-] , J. Blahout [-] , M. Chvosta [-] (88. J. Bláha [-] ) , P. Vondrášek [-] , V. Pankratz [-] (86. V. Šimandl [-] ) , V. Blahout [-] , J. Děd [-]

FK Tatran Prachatice
L. Opatovský [-] - J. Málek [-] (46. P. Řezník [-] ) , J. Šandera [-] , D. Kováč [-] , A. Kadlec [-] , P. Miesbauer [-] , J. Fürbach [-] , K. Ryšánek [-] , M. Fischer [-] , J. Tesař [-] , P. Škopek [-]

ŽK: 23. A. Kadlec , 37. D. Kováč .
Hráči zápasu: M. Hrubý , J. Čech , J. Blahout .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Novotný Jiří - JEVČÁK Martin, ŤUPA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.