2:2
(2:1)
15. O. Kindermann (vl.)
68. M. Blažek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Utkání podzimu vítěze nenašlo, Bavorovice braly na Slavii bod


Branky


20. M. Slípka , 44. J. Nevosad - 15. O. Kindermann (vl.) , 68. M. Blažek
0

"Byl to víc boj než krásný fotbal," okomentoval očekávaný souboj o čelo tabulky A skupiny I.A třídy trenér hostujícího celku Karel Franěk. Bavorovice byly po zápase s bodem spokojené - udržely se totiž před budějovický rivalem na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili stav

 Potkaly se týmy, kterým ne náhodou patří první dvě příčky tabulky, hrál se tak vyrovnaný a důrazný fotbal. V 15. minutě se bavorovický tým ujal vedení po přetaženém rohu, když domácí nechali hlavičkovat volného Hurku, míč s pomocí teči obránce Kindermanna si našel cestu do branky.

 

Pro další vývoj bylo důležité, že domácí brzy po pěti minutách srovnali a byl to parádní moment. Mizera zleva přihrál na střed vápna Bohůnkovi, který přiťukl balon Slípkovi a ten trefil nártem přesně pravý horní roh - 1:1. Minutu před pauzou zahrával Boček roh, na míč vyskočil nejvýše Nevosad a hlavou z hranice malého vápna otočil skóre ve prospěch Slavie. 

Blažek dobře zahrál standardku

Dalo se očekávat, že druhá půle bude ještě vyhecovanější, že se hosté s průběžným výsledkem nesmíří. Slávisté ovšem nechtěli nijak zalézt, naopak hodlali pokračovat v aktivním celoplošném napadání. Přesto si Bavorovice vynutily zlepšeným pohybem a rychlejší výměnou míče mírnou převahu, kterou zúročili v 67.minutě. Blažek zahrál trestňák z pravé strany levou nohou na druhou tyč, míč sice těsně minul hlavou Šafránek, ale i tak si přesný oblouček našel cestu do sítě.

 

Bylo vyrovnáno, oba týmy ale chtěly vyhrát a šlapaly do toho dál. Hostům domácí umožnili dvě střely z nebezpečných prostorů, ale hráči minuli. Po vyloučení Smékala slávisté měli malinko navrch, v poslední minutě předvedl pěknou akci Dychtl, když se uvolnil od autové čáry, narazil si do vápna, stačil před vybíhajícím Sýkorou zakončit, ale balon šel těsně vedle.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Chtěli jsme tento duel vyhrát a udělali jsme proto na hřišti hodně. Musíme ale s odstupem uznat, že značně posílený soupeř prokázal svojí kvalitu a výsledná remíza tak plně odpovídá průběhu hry. V zápase podzimu jsme si řekli, že nenecháme Bavorovice hrát, že je budeme včas napadat už na jejich půlce, což naši borci plnili po celý zápas velmi zodpovědně. Nejlepší hráč Slípka - aktivní hrou držel střed hřiště, svůj dobrý výkon korunoval výstavním gólem do šibenice. Musím se vyjádřit k panu Fraňkovi. Co je to za trenéra, který netrénuje, není v technické zóně a tedy ani nekoučuje, mezi diváky opakovaně vulgárně uráží hlavního rozhodčího a vytváří na něj nemístný tlak. Jak jinak si vysvětlit pokřik, že si už nezapíská, mluví tak z titulu sekretáře OFS Č.Budějovice? Se stejným chováním tohoto fotbalového funkcionáře jsme se setkali i před dvěma lety při vzájemném utkání v Bavorovicích."

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): "Na Slavii, která je za námi těsně o bod, jsme jeli s tím, že nechceme prohrát a jeli jsme uhrát bod. To se nám podařilo, ale samotné utkání bylo rozkouskované, hrálo se na těžkém, klouzavém terénu. Hráči obou mužstev se velice dobře znají, Slípka a Nevosad hráli kdysi v Bavorovicích a tentokrát to byli nejlepší hráči Slavie. Dění ovlivnil hned úvod utkání, kdy asistent Škuthan nechal dát žlutou kartu Smékalovi, který hraje vždy na hraně důrazu a po celé utkání tak nemohl Smékal chodit naplno do soubojů, aby nebyl vyloučen. Ujali jsme se vedení po Hurného hlavičce. Domácí nás pak zatlačili, hrálo se ale po šestnáctku, my jsme dobře bránili. Pak jsme ale nechali volnější prostor před vápnem a Slípka asi životní střelou nádherně trefil šibenici. Po hrubé chybě po rohu jsme inkasovali před půlí podruhé. Utkání nebylo na pohled moc hezké, bylo tvrdé, plné důrazných osobních soubojů. Povedlo se nám srovnat díky Blažkovi, který zahrával přímý kop ze strany na zadní tyč a míč zapadl do sítě. V 86. minutě byl na pokyn druhého pomezního vyloučen Smékal, ale podařilo se nám to uhrát a bod bereme. Dá se říct, že jsme vytěžili z minima maximum, udrželi jsme vedení v tabulce, bod ale musíme potvrdit za týden proti Lokomotivě. Hráčem zápasu od nás Blažek, Šafránek a Jiří Hanousek."



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Kindermann [-] (77. M. Dychtl [-] ) , P. Mizera [-] , M. Boček [-] (80. T. Dvořák [-] ) , J. Vranovský [-] , O. Kindermann [-] , M. Slípka [-] , P. Hasenöhrl [-] , M. Bohůnek [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , D. Rottenborn [-] - F. Šafránek [-] , M. Hurný [-] (90. D. Klíma [-] ) , M. Blažek [-] , M. Štěpánek [-] (46. V. Jakeš [-] ) - T. Smékal [-] , P. Babka [-] (72. T. Kučera [-] ) - F. Řehák [-]

ŽK: 65. M. Slípka , 71. J. Vranovský , 76. P. Hasenöhrl - 8. T. Smékal , 61. F. Řehák , 71. V. Jakeš . ČK: 83. T. Smékal .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kroutl Vít - IZUGRAFOV Svyatoslav, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.