Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nakopl bleskový gól, Weinhard už je v čele tabulky kanonýrů


Branky


0

V utkání se prosadil i vodňanský Varyš, který stejně jako Weinhard pokořil brankáře soupeřů už jedenáctkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větřní začalo zápas na výbornou a už v první minutě slavilo vedoucí branku. Weinhard vybojoval míč ve středu hřiště, pěknou přihrávkou vysunul nabíhajícího Gutheise, který tváří v tvář brankáři trefil tyč, od které se mu však balon odrazil přímo do cesty a napodruhé už míč uklidil do sítě. 1:0. 

 

Druhá branka zápasu padla v 18. minutě, ovšem na druhé straně. Hostující Bače po pěkné kombinaci hostů u pravé postraní čáry obešel Poláčka a nacentroval tak přesně, že míč zapadl obloučkem za záda domácího brankáře Pavelky. Vodňany měly postupem času ze hry více, ale Větřní pozorně bránilo.

 

Dvě nebezpečné situace hasil opět skvěle hrající Ginzel a přímý volný kop hostů z jednadvacáté minuty poslal Kunc jen vedle domácí branky. A tak se o slovo přihlásil kdo jiný než Weinhard. Ve 24. minutě poslal domácí Pliška dlouhý míč do vápna, Podskalský krásně sklepl hlavou a Weinhard v klidu a bez nervů poslal domácí opět do vedení. Nic zásadního se už na hřišti neudálo a tak sudí Tůma ukončil poločas za stavu 2:1 pro domácí Větřní.

Druhá půle začala v podobném duchu, jako ta první. Ve 47. minutě si Podskalský odstavil na půlce obránce a křižným pasem poslal nabíhajícího Weinharda do sólového úniku. Ten si navedl míč na pravou nohu a neomylně podél vybíhajícího Přibyla zakončil. 3:1. 

 

Za tři minuty však bylo sníženo. Rozhodčí Tůma posoudil zákrok domácího Poláčka jako penaltový. Míč si na značku pokutového kopu postavil hostující kanonýr Varyš, Pavelka sice směr jeho střely vystihl, ale na míč nedosáhl a tak bylo sníženo na 3:2.

 

V 57 minutě o výhře domácích rozhodl výborně a s chutí hrající Podskalský. Pohlídal si ofsajdovou linii, za kterou mu míč naservíroval domácí režisér Weinhard, a lobem překonal vybíhajícího Přibyla. 4:2. Mladíci z Vodňan se pokoušeli se zápasem ještě něco udělat, ale Větřní pozorně bránilo. Velkou šanci v závěru měl ještě domácí Pliška, gól však nedal a tak zápas skončil výhrou domácích 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): Třetí výhra za sebou a pro nás strašně důležitá. Vodňany mají hodně mladý tým a ke konci jim asi chyběla trochu zkušenost, ale myslím, že se tihle kluci ještě o slovo přihlásí. Máma 15 bodů, což je slušný, ale chceme minimálně ještě 3 a pro ty pojedeme příští sobotu do Sedlece. Výborně zahrál Patrik Podskalský.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] (77. J. Cifreund [-] ) , J. Skok [-] , M. Pliška [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] (88. M. Vegeš [-] ) , P. Podskalský [-] (82. J. Peťule [-] ) , V. Žilavý [-] , Z. Adamíček [-]

FK Vodňany
D. Přibyl [-] - J. Rauscher [-] , L. Kunc [-] , M. Kvapil [-] (85. P. Hrachovec [-] ) , D. Šourek [-] (64. L. Jizba [-] ) , M. Polanský [-] (5. M. Vrána [-] ) , L. Malík [-] , J. Varyš [-] , J. Bače [-] , O. Hudák [-] , D. Bečvář [-]

Hráči zápasu: R. Weinhard , P. Podskalský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - NEDVĚD Petr, ŘEHOŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.