6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice vyučily Sedlec šesti brankami


Branky


15. T. Smékal , 30. M. Hurný , 41. F. Šafránek (p.) , 56. T. Smékal , 62. T. Kučera , 85. D. Klíma
0

V Sedleci počáteční euforie vzala za své, tým sui připsal vysokou porážku na hřišti nového lídra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smékal otevřel skóre

 

Výsledek ukazuje na velký rozdíl mezi týmy, ale první poločas tak jednoznačný nebyl. Jenže zatímco domácí z pěti šancí tři proměnili, Sedlec své tři zahodil. Jako obvykle Sedlec inkasoval první už po čtvrt hodině po podběhnutém centru, střelec Smékal to pak měl už hodně jednoduché. Druhý gól přidal po průniku Hurný, po samostatné akci skóroval z téměř nulového úhlu a prostřelil Hanzala. A když nedokázali korigovat při svých velmi solidních šancích Chromý, T. Kučera ani Zíka, dorazila hosty nešťastná penalta po ruce, kterou proměnil Šafránek.

Sedlec se trápí v útoku

Druhý poločas už byl pouhou formalitou, Bavorovice přidaly po pěkných akcích další tři branky a s přehledem zvítězily. Podruhé se prosadil Smékal a chvíle gólové radosti si užili i střídající hráči Klíma a Kučera. To Sedlec už potřetí v řadě nevstřelil gól, a to se pak samozřejmě vyhrává těžko.



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): „Sedlec je soupeřem z nejmenší vzdálenosti, očekávali jsme, s čím na nás vyrukuje. Začátek soutěže měl výborný, po třech výhrách v úvodu byl i na čele, ale v posledních zápasech už jeho výkony a výsledky takové nejsou. Připravovali jsme se na něj ale jako na každého silného soupeře. Výsledek je pro nás nad očekávání. Do utkání jsme vstoupili aktivně, dali tři branky do půle, první klíčový gól dal kdo jiný než Smékal. Nakonec si Sedlec odvezl půltucet, trefili se i střídající hráči Tomáš Kučera a Klíma. Ani si neuvědomuji, že by Sedlec měl střelu na bránu, uhlídali jsme Kučeru, který je ze sestavy Sedlece možná nejnebezpečnější, ale my ho úplně vynulovali. Hráčem zápasu dvoubrankový Tomáš Smékal, výborný zápas hrál Hurný na krajní záloze. Naše obrana tentokrát prověřena nebyla, běhavý a poctivý výkon předvedl střední záložník Blažek.“

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Dostali jsme za vyučenou, i když si myslím, že zejména v prvním poločase byl zápas poměrně vyrovnaný. Až na to, že my lacino inkasujeme, zatímco gól nemůžeme dát ani z dobrých šancí. Jsme i v personální nouzi, ale na to nemá smysl se vymlouvat. Bavorovice si vyhrát samozřejmě zasloužily, je to fotbalové mužstvo, my už musíme hledět k dalšímu zápasu, čeká nás Větřní a my už prostě musíme bodovat."



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] (76. J. Nováček [-] ) - D. Rottenborn [-] , T. Koranda [-] , J. Hanousek [-] - M. Blažek [-] , V. Jakeš [-] , M. Štěpánek [-] (60. T. Kučera [-] ) , F. Šafránek [-] (67. D. Klíma [-] ) , M. Hurný [-] - T. Smékal [-] , P. Babka [-] (75. V. Vacek [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Pešek [-] , J. Staněk [-] , M. Chromý [-] , J. Koch [-] , D. Ambrož [-] , J. Zíka [-] , M. Kučera [-] , T. Kučera [-] , J. Špán [-] , M. Pešek [-]

ŽK: 39. J. Koch , 50. M. Chromý .
Hráči zápasu: T. Smékal , M. Hurný , M. Blažek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vítek Miroslav - JEVČÁK Martin, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.