Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia se vrací do čela, po brzké inkasované brance se v derby oklepala


Branky


0

Sešívání pokračovali v sérii domácích zápasů utkáním se sousedem ze Suchého Vrbného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loko šla do vedení a měla navrch, po vyrovnání se vše změnilo

 

Náročný třízápasový týden Slavie završilo derby s Lokotkou. Úvod byl od domácích doslova strašidelný, časomíra se sotva překlenula do 2.min. a už prohrávali, když soupeř z Loko vybagoval zprava, míč dostal druhou tyč, kde měl Nechuta poloodkrytou bránu a nemýlil se. Hned vzápětí po nedomluvě soupeřovy obrany šel Bravenec sám, ale šanci na srovnání prováhal. Hosté dál hýřili pohybem, byli v soubojích jednoznačně dříve a tak slávisté v této fázi hasili situace často jen fauly. Oddechli si, když přímák z ideální vzdálenosti poslali hosté mimo. Ve 30.min. Slavii do hry vrátil Nevosad, když využil zaváhání kapitána Kamiše, dostal se do vápna a pod brankářem Rodenem srovnal. Za minutu domácí podnikli výpad k hostující šestnáctce, P.Kindermann přiťukl volnému Slípkovi, který z osy hřiště i s přispěním teči trefil pravý horní roh. To s Lokádou dost zamávalo a tak se na ně valil jeden útok za druhým, dvě vyložené šance měl Bravenec, pokaždé po průniku P.Kindermanna zprava, ale mladý talent v zakončení neuspěl. 

 

Vranovský dal razítko na domácí výhru

O přestávce si domácí řekli, že nesmí zopakovat takový nástup, jako do prvního poločasu. Už na začátku mohl zvýšit P.Kindermann, když byli s Bravencem důslední v napadání, ale z místa pokutového kopu bránu o dost minul. Hned nato převzali otěže hosté, tlačili se dopředu a byli v této fázi opět aktivnější a nebezpečnější. Tentokrát domácí dobře bránili standardky, nepřipustili žádný závar, ani odražený míč. Po další špatné rozehrávce soupeře šel Nevosad ze strany mezi obránci, vystřelil zpoza vápna obloučkem, ale slabě. Lokotka pak ovládla střed hřiště, několikrát to zkoušela střelbou po pěkné postupné kombinaci, ale technické pokusy likvidoval pozorný Wolf. V 86.min. šel z půlky do brejku Vranovský, překvapil zřejmě rychlostí stopera, dostal se až před Rodena a neomylně ho prostřelil k druhé tyči. V prodloužení ještě přešel Nevosad přes dva protihráče, vznikla tak situace tři na jednoho, zakončující Dvořáček křižnou ranou netrefil branku.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Bylo to pěkné, bojovné derby. Budějovický rival nás zaskočil na začátku hrou nadoraz, teprve po půlhodině jsme odpověděli. Zvládli jsme další ze série nelehkých a vyrovnaných zápasů, za což jsme samozřejmě moc rádi.. Klíčovým momentem byly slepené góly ve dvou minutách, kterými jsme otočili vývoj utkání. Nej hráči : Vranovský - mladá pila zálohy, která dala krásný gól a klid na naše kopačky Nevosad - v derby hrál s chutí, vstřelil branku a rozdal několik průnikových přihrávek.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] , P. Kindermann [-] (88. R. Holý [-] ) , P. Mizera [-] (90. O. Kindermann [-] ) , M. Boček [-] (74. D. Šťastný [-] ) , J. Vranovský [-] (90. K. Dvořáček [-] ) , V. Bravenec [-] (60. O. Wegenkittl [-] ) , M. Slípka [-] , P. Hasenöhrl [-] , M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-]

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - R. Čapek [-] , D. Bláha [-] (62. P. Fantyš [-] ) , P. Kamiš [-] , S. Nechuta [-] (86. J. Růžička [-] ) - A. Novák [-] (80. O. Jánošík [-] ) , D. Kocar [-] (69. P. Kokeš [-] ) , J. Květoun [-] - M. Ayeb [-] , T. Choutka [-] - M. Sudek [-]

ŽK: 63. T. Dvořák , 69. M. Slípka - 40. J. Květoun , 43. P. Kamiš , 90. T. Choutka .
Hráči zápasu: J. Vranovský , J. Nevosad .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Písek Martin - ZABILKA Luboš, ŠŤASTNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.