3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:15

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovická Lokomotiva opět udržela nulu a přehrála Sedlec


Branky


0

Hosté tentokrát předvedli jen podprůměrný výkon a domácí po brzké brance Nováka a navýšení Choutky už průběh utkání v klidu kontrolovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rány do vazu Sedleckých - inkasovaný gól a zranění

Zápas v Suchém Vrbném nenabídl žádný světoborný fotbal. Domácí ale měli od 8. minuty navrch, když využil chyby v hostující obraně. Na zpětnou přihrávku si naběhl střední záložník Novák a podél gólmana Hanzala poslal míč do sítě – 0:1. Sedlec následně přišel o svého špílmachra Chromého, který střídal pro zranění a útočná síla a kreativita hostů tím značně utrpěla. O dvacet minut později předvedli domácí další povedenou akci, na jejím byl dorážející Choutka, po půl hodině se tak domácí snadno ujali vedení 2:0.

 

Od té chvíle domácí nepotřebovali hrát a Sedlec nebyl nic moc schopen vymyslet. Pravdou ovšem je, že i tak mohl Šindelář v prvním poločase využít minimálně jednu ze tří solidních šancí. Leč nestalo se… 

Ani čestný gól hosté nedali

…a ani platonický tlak ve druhém poločase Sedleckým nic nepřinesl. Domácí tak ještě vše potvrdili brejkem v závěru, kdy Růžička vedl další krásnou akci Lokády, nahrál před bránu a tam už stačilo domácímu Fantyšovi jen sklepnout míč do sítě. Střelec byl přitom na hřišti teprve pár sekund.

 

Zmar hostů dovršil v poslední minutě Bláha neproměněnou penaltou, kterou sudí nařídil po faulu Romana Čapka. Roden zakončení vychytal. Minule Sedlec prohrál po možná nejlepším výkonu, tentokrát to byl naopak výkon nejhorší.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Pavel Hanel (trenér): „Jsem rád, že jsme navázali na předchozí výkon ve Vodňanech a opět jsme neinkasovali. Tentokrát jsme ale byli hlavně v prvním poločase aktivnějším týmem, což se nám podařilo korunovat dvěma góly. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, přišly pasáže, kde obě mužstva hodně chybovala, začalo se hrát s hodně nakopávanými míči. Po prostřídání jsme pak zase přebrali iniciativu a dali jsme třetí branku, v 90. minutě podtrhl nás výkon Venca Roden, který vychytal penaltu. Hráčem zápasu označím Aleše Nováka, uplatnil svou zkušenost, věděl, kdy přidržet míč, kdy rozehrát, dal úvodní branku.“

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): Tentokrát není z naší strany co hodnotit. Jestliže jsme proti Slavii prohráli po velmi dobrém výkonu, tentokrát to byla obrovská bída. První dva góly jsme Lokotce nabídli sami, naopak naše šance jsme neproměnili. Pak musel odstoupit zraněný špílmachr Chromý a bylo vlastně hotovo. Nebudu se v tom hodnocení babrat, čeká nás týden pravdy s dvěma domácími zápasy s Prachaticemi a Velešínem, které musíme vyhrát. Jinak budeme mít problémy, které určitě nechceme."



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - R. Čapek [-] , D. Malý [-] , S. Nechuta [-] , P. Kamiš [-] - A. Novák [-] (79. P. Fantyš [-] ) , P. Kokeš [-] (58. D. Bláha [-] ) , D. Kocar [-] , J. Květoun [-] - M. Ayeb [-] (82. O. Jánošík [-] ) , T. Choutka [-] -

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - V. Šindelář [-] (71. L. Hovorka [-] ) , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , J. Staněk [-] , J. Koch [-] , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] , M. Bláha [-] , J. Špán [-] , M. Pešek [-] (60. M. Kučera [-] )

ŽK: 30. M. Ayeb , 76. D. Bláha - 32. V. Šindelář , 42. J. Staněk , 58. J. Zíka , 66. K. Pekař .
Hráči zápasu: A. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kroutl Vít - VÍTEK Miroslav, ONDRA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.