Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatná zápas s Vacovem jasně ovládla. Peleška se blýskl hattrickem v prvním poločase


Branky


0

Domácímu útočníkovi Radku Peleškovi se povedl husarský kousek, dal čistý hattrick za dvaadvacet minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky jak přes kopírák

Blatná najíždí na vítěznou vlnu a proti Vacovu uspěla již potřetí v řadě. Vacovu zápas nesedl a jeho trenér Klas tak po utkání nebyl spokojený takřka s ničím. Domácí nakopla situace z 19. minuty, kdy načal své představení Radek Peleška. Útočnou akci táhl Křivanec, po pěkné kombinační akci naservíroval míč útočníkovi Peleškovi a ten nadvakrát překonal brankáře Klase – 1:0.

Druhý gól byl opět z Peleškovy dílny. Tentokrát z vlastní poloviny výborně vyrazil ve 34. minutě Kůst, využil podklouznutí blatenského stopera, přesprintoval ho a nabídl gólovou asistenci na zadní tyč, kde už měl Peleška jednoduchou pozici – 2:0.

 

Za sedm minut to bylo o tři branky a hádejte třikrát, kdo dal branku. Z levé strany centroval Křivanec, centr byl bezchybný a Peleška se mohl potřetí nechat objímat – 3:0. Hosté v první půli Chlandu téměř neohrozili, ze dvou trestných kopů mířili střelci mimo branku.

Vacov neměl svůj den

Ani druhá půle na obrazu hry moc nezměnila. Domácí měli navrch a na rozdíl od Vacovských si vytvářeli šance. V 71. minutě už to bylo 4:0. Opět po zdařilé kombinační akci na straně hřiště si naběhl na průnikovou přihrávku Machovský, bez přípravy nacentroval po zemi na hranici velkého vápna, kde už byl připravený Mišiak a rozvlnil síť za Chlandou počtvrté.

 

Vacov se vzápětí dočkal snížení, když Zitta jedinou střelu svého celku ve druhé půli přetavil v gól – 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Brabec (trenér): "Vacov je kvalitní šumavský celek. Byl to fotbal nahoru dolů, ale zaslouženě jsme vyhráli, ještě jsme měli další šance. Vacov hrál v poli celkem slušně, ale šance si nevytvořil. Poprvé jsme podali výkon, který už by se mi líbil. Předvedli jsme výborný kolektivní výkon, hattrick dal útočník Peleška,kterého tak jmenuji jako nejlepšího hráče utkání, kvalitní přihrávky dával Křivanec."

SK Vacov
Stanislav Klas (trenér): "Domácí nás přehráli ve všech bodech, byla z toho jejich zasloužená výhra. Špatně jsme se pohybovali, nedostupovali jsme do kombinace, šlo z naší strany prostě celkově o špatný zápas. V první půli jsme měli dva trestňáky, oba šly nad branku, ve druhé jsme z jediné střely dali gól. Jinak vůbec nic. Jediný, kdo snesl nějaké měřítko, byl brankář, protože bez něj bychom gólů dostali možná osm."



Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - J. Sýkora [-] , L. Machovský [-] , M. Petrášek [-] , K. Šejvar [-] (72. L. Motyka [-] ) , M. Sedláček [-] - M. Kůst [-] (62. O. Míka [-] ) , O. Křivanec [-] - R. Peleška [-] , M. Mišiak [-] , F. Čadek [-] (46. P. Prokopec [-] ) -

SK Vacov
P. Klas [-] - R. Mach [-] , F. Zitta [-] , M. Valta [-] (68. A. Jírovec [-] ) , F. Roučka [-] , J. Mls [-] (73. D. Vítovec [-] ) , V. Uhlíř [-] , J. Ketzer [-] , A. Mach [-] , J. Červenka [-] (53. M. Moutelík [-] ) , L. Král [-]

ŽK: 53. O. Křivanec , 68. M. Mišiak - 32. J. Červenka , 71. J. Mls .
Hráči zápasu: R. Peleška , O. Křivanec - P. Klas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eibl Lukáš - RINTH Jan, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.