Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Slavia uspěla i na Sedleci, ale na body se nadřela


Branky


0

Po souboji s mladíky z Vodňan čekal na soubor trenéra Kladenského zápas s o poznání zkušenějším, ale neméně kvalitním Sedlecem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedláček dal důležitý první gól

Souboj ze špice tabulky se hrál na parádním velkém pažitu. Úvodní čtvrthodinku se hosté dobře pohybovali i kombinovali. První příležitost měl Sedláček hlavou po rohu, ale gólman Hanzal pohotově zasáhl na brankové čáře. Postupně se hra zcela vyrovnala, slávisté si však pomohli z dalšího rohu ve 26. minutě, který tentokrát namířil Sedláček hlavičkou přímo do sítě.

 

Poté domácí Slavii trochu zmáčkli a vytvořili si několik standardek, které jsou jejich parádní disciplínou. Z jedné hlavičkovali z blízkosti k tyči, ale Wolf reflexivně vyrazil, k míči se dostal zkušený Kučera, čechral na zadní tyč úplně volnému spoluhráči, ale brankář Wolf i proti nůžkám Staňka vytasil za pár vteřin další výborný zákrok, když stačil balon konečky prstů odklidit do bezpečí. V závěru půle byl Sedlec určitě nebezpečnější, než hosté.   

Bláha opět přesně hlavičkoval, domácím to nestačilo

Pokud chtěli hosté pomýšlet na body, museli přidat a hlavně se vyvarovat zbytečných standardních situací. Až na samotný začátek druhé půle se jim to docela dařilo, zlepšili mezihru a lépe a výš napadali. Málem to přineslo ovoce, když Nevosad odebral míč obránci, pokusil se o lob, který skončil ve vnějším vinglu.

 

V 63. minutě dostal Kindermann přihrávku do levého křídla, svedl dvojí vítězný souboj s nejzkušenějším hráčem soupeře Bláhou, poslal přesnou zpětnou finální přihrávku na Vranovského, který ač atakován nekompromisně zavěsil.

 

 

Ještě pár minut bylo hostů, ale když postupně dostřídali velezkušení borci domácích, bylo rázem před brankou sešívaných horko. Rychlou kombinační akci zleva do vápna Budějovičtí přerušili s vypětím všech sil, v další možnosti upálil Hasenohrl balon soupeři na poslední chvíli. Sedlec se zaslouženě dočkal v 88. min. snížení, když nejvýše vyskočil obávaný hlavičkář Bláha a trefil přesně od tyče do brány.  



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Tentokrát jsme si prohrát nezasloužili, ale na to se samozřejmě fotbal nehraje. Myslím, že jsme byli v zápase celkově o něco málo aktivnější, ale faktem je, že oproti jiným zápasům, jsme si netvořili tolik šancí. Než jsme po rohu poprvé inkasovali, musel hostující brankář předvést parádní zákrok proti nůžkám Staňka, tam se možná zápas trochu lámal. Ve druhém poločase pak hosté po naší chybě v obraně přidali druhou branku a náš závěrečný nápor stačil už pouze na snížení. Ztráta bodů nás mrzí, ale za výkon se určitě nemusíme stydět. Věřím, že příští týden s Lokotkou zaváhání napravíme."

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Uspěli jsme s kvalitním týmem, který je věkovým i herním protipólem Vodňan. Toho si moc ceníme, protože každá výhra s podobně zkušeným mužstvem, navíc na jejich půdě se opravdu počítá dvojnásob. Opět patří velký dík našim fans za četnou podporu v hledišti. Podařilo se nám vstřelit Sedláčkem důležitý první gól, přečkali jsme pak několik nebezpečných standardek a udeřili po rychlé akci Kindermann - Vranovský podruhé. Závěrečné zasloužené snížení Bláhou po tlaku domácích už nám nesebralo radost z plného bodového zisku. Hrači zápasu : oba gólmani Hanzal a Wolf - každý chytil po "gólu" a byli oporou zadních řad."



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] (82. K. Pekař [-] ) , J. Staněk [-] (71. V. Šindelář [-] ) , J. Koch [-] , M. Chromý [-] (76. J. Špán [-] ) , J. Zíka [-] , D. Ambrož [-] (66. P. Holba [-] ) , M. Kučera [-] , M. Pešek [-] (69. V. Kozel [-] )

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] , P. Kindermann [-] (76. K. Dvořáček [-] ) , P. Mizera [-] , M. Boček [-] (84. R. Holý [-] ) , J. Vranovský [-] , T. Sedláček [-] (72. V. Bravenec [-] ) , M. Slípka [-] , P. Hasenöhrl [-] , M. Bohůnek [-] , T. Dvořák [-]

ŽK: 11. J. Koch , 31. M. Chromý , 64. M. Pešek - 23. P. Hasenöhrl , 31. J. Nevosad , 41. T. Dvořák .
Hráči zápasu: F. Hanzal - G. Wolf .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlík Martin - VALEŠ Radek, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.