Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřte, nevěřte, ale hokej se ve Velešíně opravdu nehrál. Hosté výhrou oslavili narození spoluhráčovy dcery


Branky


1

Dvanáct branek v zápase, to se skutečně jen tak nevidí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím blesková trefa nepomohla, po půli bylo jasno

Hned první minuta byla gólová na obou stranách. Blatná rozehrála výkop utkání na levý útok, kde se dostal do gólovky Křivanec, ale gólman Schneider vyrazil míč k Zimkovi, ten dal dlouhý pas na Papouška, který utekl obraně Blatné a zavěsil na 1:0.

 

V 7. minutě domácí chybovali na středu obrany a Čadek pohodlně vyrovnal. V 9. minutě centroval do vápna Křivanec a míč skončil v síti za překvapeným gólmanem Schneiderem - 1:2.

 

V 18. minutě kopala Blatná zpoza vápna přímý kop, míč se odrážel biliárově z nohy na nohu stojících hráčů ve vápně a Petrášek zvýšil na 3:1. Ve 22. minutě se po faulu Zimka ve vápně kopala penalta, kterou proměnil Prokopec a zvýšil na 4:1 pro hosty. Ve 24. minutě se povedla útočná akce, ale hlavičku Papouška brankář Blatné chytil.

 

Ve 34. minutě se Papoušek probil obranou hostí, byl podražen a kopala se penalta i na druhé straně. Tu Šálek proměnil a Velešínští snížili na 2:4. Ve 36. minutě za překonaným Schneiderem vykopával z brankové čáry na roh Zimek. Jenomže hned po rozehrání rohu tečoval hlavou Machovský míč, který skončil za zády překvapeného Schneidera - 2:5.

Šálkův hattrick domácím nestačil

46. a 49. minuta zastihly velešínského brankaře v nedbalkách a ČadekKřivancem navýšili skóre - 2:7. V 53. minutě zachraňoval Falc na brankové čáře střelu Čadka. V 56. minutě pronikl obranou Prokopec, ale Schneider bravurně vyrazil na roh.

 

V 58. minutě Schneider otálel s rozehrávkou, míč mu vypíchl Míka a zavěsil do prázdné branky. 2:8. V 73. minutě utekl po pravé straně Šváb, nahrál na volného Šálka a ten si už věděl rady a snížil na 3:8. V 84. minutě se po sérii přihrávek Šálka s Lefanem dostal do tutovky druhý jmenovaný, ale dal vedle.

 

V 87. minutě udělal hrubku při rozehrávce i brankář hostí, kterou potrestal Šálek a snížil na 4:8. V poslední minutě podržel Velešín brankář Schneider, který zlikvidoval únik hostujícího Čadka. 



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "Děláme stále stejné chyby. Trápí nás stálé změny v sestavách a tím pádem i nesehranost!"

TJ Blatná
Michal Brabec (trenér): "Se vším respektem k Velešínu, který měl asi nějaké problémy se sestavou, jsme domácí jasně přehráli, bylo to jasné utkání od začátku do konce. Jako obvykle jsme začali tak, že jsme dostali branku z první střely. Neumíme hrát bez chyb, čtyři branky jsme si s penaltou dali de facto vlastní. Jinak jsme ale domácí tým jednoznačně přehráli a nasázeli osm branek, kterých mohlo být i víc. Už to nebylo o fotbale, dali jsme do hry všechny náhradníky, dorostence, vyzkoušeli jsme si věci, které bychom si normálně vyzkoušeli na tréninku. Návrat na hřiště po půlroce ozdobil útočník Čadek dvěma góly a vyzdvihnu jeho výkon. Jsme až na Kubu Nového kompletní. Tomu se mimochodem narodila dcera Barborka. Přibyl nám tak do blatenského týmu další človíček, povedená sobota, v Blatné tak panuje spokojenost."



Sestavy


FC Velešín
F. Schneider [-] - T. Semerád [-] , J. Trestr [-] , J. Papoušek [-] (75. B. Rameš [-] ) , S. Šálek [-] (87. P. Škuta [-] ) , M. Lefan [-] , J. Falc [-] , J. Šváb [-] , J. Severa [-] , J. Trummer [-] (46. T. Čulík [-] ) , F. Zimek [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Petrášek [-] (69. D. Houzar [-] ) , M. Sedláček [-] (57. F. Hrádek [-] ) , J. Sýkora [-] , L. Machovský [-] (73. M. Kůst [-] ) , K. Šejvar [-] - P. Prokopec [-] , O. Křivanec [-] (65. P. Stulík [-] ) - R. Peleška [-] , M. Mišiak [-] , F. Čadek [-] (52. O. Míka [-] )

ŽK: 68. J. Papoušek - 62. M. Mišiak .
Hráči zápasu: S. Šálek - F. Čadek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rinth Jan - ŤUPA Michal, TRKOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2017 16:19
Oprava Goolu domácích dával ve 34 minutě Šálek s penalty v zapise byla chyba