4:2
(1:0)
55. J. Varyš (p.)
89. L. Kunc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia má další výhru, Vodňany proměnily obě penalty


Branky


4. P. Kindermann , 65. T. Sedláček , 75. P. Kindermann , 78. M. Boček - 55. J. Varyš (p.) , 89. L. Kunc (p.)
0

Domácí nakopla brzká branka, ale definitivní rozhřešení přinesl až druhý poločas...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia byla v útoku nebezpečnější

Vstup do zápasu s průběžným lídrem vyšel Slavii náramně. Už ve 3. minutě dostali domácí míč z autového vhazování do vápna, kde se dobře zorientoval Kindermann, poslal zpětnou přihrávku od brankové čáry, kterou si soupeř srazil do vlastní brány. Vodňany mohly rychle srovnat, když povedenou akci zprava zakončovaly na hranici šestnáctky, ale obránce Vršitý stačil balon vytěsnit akrobatickým zákrokem na roh. V dalším průběhu se hrálo ve svižném tempu, nebezpečnější dopředu byli Českobudějovičtí. Kindermann nejprve po Mizerově centru pálil z dobré pozice vedle, pak ve stejné situaci zprava mu nevyšel krok po Nevosadově finálce. Ve slušné šanci byl i Sedláček, ale po zpracování mu stačil obránce ukopnout míč na roh.  

 

Sedláček se radoval po parádní ráně

Hosté byli sice nebezpeční hlavně po své pravé straně, ale domácí měli plné odhodlání duel překlopit co nejdříve na svou stranu. Dalo by se říci, že kontrolovali hru, jenže v 55. minutě přišla ztráta na středu hřiště, rychlý kontr a slávistický faul. Penaltu zkušeně proměnil Varyš - 1:1.

 

Za pár minutek hosté domácí tým rozebrali, úplně volný hráč na vápně vyslal utěšenou ránu, kterou brankář Wolf parádním zákrokem vyrazil na rohový kop. V 64. minutě byli domácí důrazní v osobním souboji, který vyhrál Kindermann, skákající balon napálil Sedláček z 30 metrů a nemohl to trefit lépe, klasickým angličanem poslal Slavii znovu do vedení - 2:1.

 

Poté po Slípkově vysunutí šel ze strany sám Kindermann, ale minul bránu, chuť si ale spravil vzápětí v 74. minutě, když po Sedláčkově prodloužení upaloval opět sám, gólman sice zasáhnul, ale míč skončil i tak v síti. V 77. minutě předvedl úprk zprava Vranovský, nadvakrát nahrál pod sebe a Boček z první dalším gólem od břevna dolů zvýšil.

 

V závěru hráli slávisté dost neurovnaně, čehož využil soupeř k několika výpadům, ten poslední v 89. minutě skončil dalším faulem v pokutovém území a druhou proměněnou penaltou, tentokrát se trefil Kunc.

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Hrálo se nadstandardní utkáni 1.A třídy a zasloužily se o to oba týmy, fotbal dostal zelenou a pobavil slušnou diváckou kulisu. Z naší strany to byl zatím nejpovedenější výkon podzimu. S kvalitním soupeřem jsme udrželi tempo hry a směrem dopředu jsme byli aktivnější a konečně i produktivnější. Určitě se pokusíme dobře připravit na další nelehký duel v Sedleci. Nejlepší hráči: Sedláček - jeho výstavní gól byl klíčovým momentem utkání. Kindermann - po svalovém zranění se vrátil v plné síle, dal dvě branky a chyběl tomu pouze hattrick. Kunc - špílmachr soupeře, velmi silný ve všech směrech."

FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): "Soupeři blahopřeji k vítězství. Domácí mužstvo vyhrálo zaslouženě, bylo po celé utkání lepší. Pro mě je výkon našeho mužstva velkým zklamáním. Hned v první minutě jsme si vstřelili vlastní branku a to byl zřejmě rozhodující okamžik celého utkání. Z naší strany to byl nejhorší výkon v této sezoně a je pro mě nepochopitelné jak se za týden může změnit obraz hry našeho mužstva. Sezona teprve začíná a my si musíme vzít z tohoto utkání ponaučení. Pevně věřím, že se takový výkon již nebude opakovat. Začátek soutěže ukázal jak vyrovnaná tato skupina bude a myslím, že může porazit každý každého."



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Nevosad [-] , O. Wegenkittl [-] , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] , M. Boček [-] , J. Vranovský [-] , M. Slípka [-] , T. Sedláček [-] , T. Vršitý [-] , P. Hasenöhrl [-]

FK Vodňany
D. Přibyl [-] - L. Kunc [-] , M. Vrána [-] , D. Bečvář [-] , D. Šourek [-] , M. Polanský [-] , T. Konvička [-] , J. Varyš [-] , F. Hubáček [-] , O. Hudák [-] , J. Rauscher [-]

ŽK: 28. T. Vršitý - 60. T. Konvička .
Hráči zápasu: T. Sedláček , P. Kindermann - L. Kunc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.