Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 10:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smékal nasměroval Bavorovice za třemi body


Branky


0

Domácí kanonýr sice mohl kvůli zranění odehrát jen poločas, ale tento čas mu stačil ke dvěma trefám... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

I Bavorovice, stejně jako Sedlec či Junior, zažívají jako nováček povedený vstup do vyšší soutěže. Domácí celek chtěl proti Větřní tři body a rozhodnout o nich hodlal dle zvolené taktiky už v úvodu. V 16. minutě byl Smékal duchapřítomný po rohovém kopu, v šestnáctce se rychle zorientoval a ze skrumáže propálil míč do sítě za Pavelkova záda – 1:0.

 

Větřní hrálo s míčem na kopačkách, ale v ofenzivě naráželo na dobře organizovanou obranu soupeře, ve které se dařilo především Řehákovi. Domácí gólman tak byl takřka bez práce. A skóre se měnilo opět na druhé straně. I druhý gól patřil Smékalovi, který se dostal přes obránce a namířil prudkou ránu přesně k tyči – 2:0. 

 

Větřní se prosadilo až za rozhodnutého stavu

Větřní si vypilo kalich hořkosti až do dna, zatímco se snažilo hrát kombinačně, branky střílely Bavorovice. A výsledek tak pomalu narůstal do podoby debaklu. Štěpánek byl vůdčí postavou u třetí branky. Po kombinaci Bavorovic v útoku a Štěpánkově kličce dorážel hráč do sítě na 3:0 v 59. minutě. To nebylo z domácí strany vše. Blažek potvrdil svou výbornou formu, v 70. minutě se opřel do balónu a nádherně ho narval do šibenice – 4:0.

 

Větřní pak ale přece jen výsledek upravilo. Jen o tři minuty po Blažkově brance snížilo z penalty, i když Gutheis uspěl až napodruhé. Samotnou penaltu totiž Sýkora vyrazil, ale k jeho smůle jen zpět na kopačku kapitána Větřní, který už měl jednoduchou pozici – 1:4. Na konečných 2:4 snížili hosté po centru Weinharda, který zaplul k překvapení Sýkory do brány. 



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): "Do utkání jsme vstoupili aktivně, věděli jsme, že potřebujeme tři body. Útočili jsme do dobře organizované obrany, ale hned dvakrát se prosadil Smékal. Hosté měli držení balónu a hráli celkem dobře kombinačně, ale do vyložených gólových šancí se nedostávali. Skóre jsme vytáhli až na 4:0 a byla to místy jednoznačná záležitost. I kvůli prostřídání a snížení snahy hosté v závěru snížili z penalty a dali i druhý gól. Výhra byla naprosto zasloužená, převahu jsme měli a tentokrát ji zúročili i brankami. Byl to pěkný zápas pro diváky, který nabídl šest branek. Hráčem duelu Smékal, který kvůli zranění achillovky musel střídat po půli, ale stihl a dvě branky splnil to, co od něj potřebujeme, rozhodl zápas. Dobře hrál na pravém beku Řehák, který pomohl uhlídat Weinharda s Peťulem.“

SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Výsledek nás strašně mrzí. Máme vést 2:0, ale nedáme šance co si vypracujeme, pak dvakrát neuhlídáme Smékala a rázem je to opačně. Bavorovice mají svou kvalitu, ale myslím, že my byli tím lepším a fotbalovějším týmem. Jenže co nám je to platné. Příští týden si to rozdáme s Planou a snad už konečně přivezeme nějaký bod z venku."



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - F. Řehák [-] , M. Blažek [-] , J. Hanousek [-] , V. Jakeš [-] (70. M. Procházka [-] ) , T. Smékal [-] (46. T. Kučera [-] ) , M. Štěpánek [-] (81. D. Klíma [-] ) , F. Šafránek [-] , T. Koranda [-] , D. Rottenborn [-] , P. Babka [-]

SK Větřní
K. Pavelka [-] - P. Vnuk [-] , J. Skok [-] , J. Dvořák [-] (46. J. Cifreund [-] ) , J. Peťule [-] (72. P. Kotlár [-] ) , R. Weinhard [-] (80. J. Sukdolák [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , P. Podskalský [-] (54. T. Bordáč [-] ) , V. Žilavý [-] , Z. Ginzel [-]

ŽK: 30. Z. Ginzel , 48. J. Peťule , 66. V. Žilavý .
Hráči zápasu: T. Smékal , F. Řehák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jiří - ŤUPA Michal, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.