Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Sedlec ve Vodňanech tvrdě narazil


Branky


0

Vodňany ukazují svůj potenciál, tentokrát si poradily se Sedlecem a po třech kolech a postupu v poháru si mohou na začátku soutěže libovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvěma góly v rychlém sledu nalomili Sedlec

Po dvou nečekaných výhrách jel Sedlec na hřiště Vodňan a natvrdo poznal realitu vyšší soutěže. Tentokrát sice neinkasoval v úplném úvodu, ale v prvním poločase na hřišti neexistoval a domácí po chybách sedlecké defenzívy hned třikrát trestali. A upřímně řečeno, gólů mohli dát i víc. Po čtvrthodině hry se prosadil Kunc, chvíli poté navýšil Vrána a v závěru poločasu se prosadil i Varyš.

Vodňany byly v zápase jasně lepší

Do druhé půle už sice nastoupil trochu jiný Sedlec a jak je u něj zvykem, tak ze standardních situací a rychlých brejků měl skutečně vyložené šance. Ani nebezpečné hlavičky, ani samostatné úniky T. Kučery a Šindeláře ale gólem neskončily a když už se Šindelář trefil, byl odmáván ofsajd. Domácím tak stačil jeden rychlý kontr v 76. minutě a po trefě Krejčího bylo definitivně hotovo.

 

 

Čestný gól nakonec Sedlec dal, když volej útočníka Kučery brankář Přibyl parádně kryl, ale na dorážku Šindeláře už neměl. V závěru ale domácí ještě góly Krejčího a Varyše přikrášlili nakonec možná až příliš krutý debakl sedleckých fotbalistů. O vítězi ale tentokrát nemohlo být pochyb a Sedlec po více než roce poprvé venku prohrál naprosto po právu. Písečtí mladíci, kterých je v dresu Vodňan přehršel, byli kvalitou přece jen trochu jinde než hostující tým.

 

zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): "Utkání se mi hodnotí dobře. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Byli jsme po celé utkání lepším mužstvem s výjimkou 15 minut ve druhém poločase. Kluci naznačili své možnosti a vedle zkušeného a dobře hrajícího Luboše Kunce roste skvělá parta. Jsme však pouze na začátku sezony a teprve další utkání prověří naši skutečnou sílu. Dokázat to máme možnost hned příští týden kdy nás čeká silná Slávia Č.B. Pokud zopakujeme výkon z dnešního utkání, tak nemám o výsledek obavy. Za dnešní utkání zaslouží kluci velkou pochvalu. Pro mě osobně je to velké povzbuzení do další práce, pro kluky bude těžké takový výkon zopakovat."

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Z hrušky zpátky na zem, jinak se hodnotit zápas ve Vodňanech nedá. Po dvou výhrách jsme věřili, že můžeme hrát s každým, což je možná pravda, ale to ze sebe musíme vydat sto procent. A to se tentokrát hlavně v prvním poločase rozhodně nestalo. Byli jsme skutečně vyloženě trapní. Vodňany mají v týmu mladé kluky z Písku a dívat se na ně byla nádhera, osobně mě hodně zaujal krajní záložník Bečvář, který podle mého nemá v 1. A třídě co dělat, ale dobře hráli všichni domácí. Bohužel jsme se na ně 45 minut opravdu jen dívali. Po přestávce jsme ale chtěli dokázat, že v nás taky něco je, a skutečně jsme začali hrát. Bohužel nám to tam nepadalo, i když jsme měli snad pět skutečně hodně slušných šancí, já sám jsem šel úplně sám na branku, ale místo střely jsem nesmyslně nahrával. Nakonec jsme aspoň čestný gól dali, ale Vodňany nám to tam v otevřeném závěru nasypaly a domů jsme jeli s hrozivým půltuctem. Ale je to pryč, poučíme se, hodíme to za hlavu a příště proti podobně zkušenému celku Plané věřím, že to bude zase jiný zápas."



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Crkva Robert - ŠÍMA Václav, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.