2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek doma srazil Čimelice díky slepeným brankám z prvního poločasu


Branky


0

V posledním podzimním kole KP nastoupily Čimelice v Oseku proti tamnímu mužstvu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V oslabené sestavě (chyběl Slavík pro zranění) začali Čimeličtí aktivněji. Již v první minutě se do šance dostal Varhan, ale jeho střela mířila vedle domácí branky. Prvních 13 minut měli hosté převahu, ale pak přišla 15. minuta a z přímého kopu se trefil domácí Hoch a vstřelil první branku. O minutu později po chybě Vitáka se dostal k míči Hosnedl a postupoval sám na brankáře Čimelic a svou šanci využil a vstřelil druhou branku domácích.

 

Hosté byli jako opaření a to ještě v 18. minutě se dostal do šance Carda, ale mířil nad.Ve 27. minutě zahrávaly Čimelice přímý kop. Nekl nacentroval, ale Řezáč v pádu míč netrefil. Ve 35. minutě opět pokus Řezáče domácí brankář chytil. Ve 45. minutě pak domácí zahrávali ještě přímý kop, ale Hoch tentokrát mířil nad čimelickou branku. Poločas tak skončil vedením domácích fotbalistů 2:0.

     

Druhý poločas opět Čimeličtí začali aktivněji, ale v koncovce se jim nedařilo. Až v 62. minutě utekl po levé straně Varhan a jeho střela skončila na tyčce domácí branky a odražený míč se dostal k Řezáčovi a ten prudkou střelou pod břevno snížil stav na 2:1. V 65. minutě domácí Hosnedl trefil břevno čimelické branky. V posledních 15 minutách pak Čimeličtí silně domácí tým přehrávali, ale koncovka byla zoufalá. Domácí tak zaslouženě zvítězili 2:1.

 

AUTOR: JOSEF ŤUPA



Sestavy


TJ Osek
M. Budoš [-] - M. Kroupa [-] , J. Říský [-] , M. Brabec [-] (89. I. Hanák [-] ) , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] , J. Mráz [-] (90. M. Hulínko [-] ) , J. Benda [-] , K. Maroušek [-] , M. Carda [-] (84. M. Čapek [-] ) , M. Krejčí [-]

SK SIKO Čimelice
J. Zelenka,ing. [-] - V. Hegenbart [-] , V. Nosek [-] (63. J. Svojše [-] ) , D. Varhan [-] (86. F. Pavlíček [-] ) , K. Řezáč [-] , T. Rambous [-] , M. Nekl [-] , Z. Pšenička [-] , M. Bednařík [-] , R. Převrátil [-] , J. Viták [-]

ŽK: 39. M. Krejčí , 42. J. Říský , 59. K. Maroušek - 42. K. Řezáč , 59. V. Nosek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jarolím Jiří - TUPÝ Petr, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.