2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité tři body doma urvaly Čimelice již v prvním poločase a ovládly tak okresní derby


Branky


0
V sobotu 4. 11. se v rámci 13. Kola Ondrášovky krajského přeboru odehrál další zápas, když do Čimelic dorazil tým z Milevska. Domácí po povedeném prvním poločase tak navázali na předchozí výhru v Sezimově Ústí a připsali si důležité 3 body a v tabulce se dostali na dostřel horním týmům tabulky.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

   Do prvního poločasu nám domácí celek vstoupil velice aktivně, to se projevilo hned ve třetí minutě utkání, když se do dobré střelecké pozice dostal domácí Varhan, ten však nedokázal šanci dotáhnout až k zakončení. To samé se však už nedá říci o Suchanově šanci z 8. minuty, když po pěkné Varhanově přihrávce poslal míč za záda hotujícího brankáře. Po inkasované brance se však probudili i hosté. 

 

Hned v 16. minutě se do pěkné příležitosti dostal hostující Petr. Proti jeho střele mířící do domácí branky se však skvělým zákrokem vyznamenal domácí brankář Slavík a udržel tak jednogólový náskok jeho týmu. Na zvedání hostujícího praporu však velmi rychle odpověděl Řezáč, když si vyměnil míč s Hegenbartem. První jmenovaný pak tečovanou střelou zvýšil skóre zápasu již na 2:0. Hosté se pak během prvního poločasu ještě dostali do dvou větších šancí na korigování dosavadního výsledku, avšak ani jeden z pokusů hostujícího Bardy si nenašel cestu za Slavíkova záda.

 

   Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté a to byla pro domácí nemilá komplikace, protože v 50. minutě se o snížení postaral hostující Paták. Následující minuty postupně získávalo Milevsko herní i územní převahu, nicméně dobře pracující obrana domácích už nepřipustila jakoukoliv změnu ve skóre a domácí si tak v derby připsali důležitou výhru.

 

zdroj: Josef Ťupa



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Suchan [-] (53. V. Nosek [-] ) , V. Hegenbart [-] (90. M. Němec [-] ) , D. Varhan [-] (69. P. Pávec [-] ) , K. Řezáč [-] , M. Nekl [-] (88. F. Pavlíček [-] ) , T. Rambous [-] , J. Viták [-] , M. Bednařík [-] , R. Převrátil [-] , Z. Pšenička [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] (79. M. Skalický [-] ) , M. Málek [-] , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] (46. J. Paták [-] ) , M. Petr [-] - F. Koutník [-] - J. Marvan [-] , J. Barda [-]

ŽK: 45. J. Viták - 3. J. Marvan , 72. J. Barda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tupý Petr - KRČÍN Jan, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.