2:1
(0:0)
60. J. Vorel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhru Katovic trefili Miklas se Zoubkem


Branky


70. J. Miklas , 90. D. Zoubek - 60. J. Vorel
0

Na domácí straně chyběli oba útočníci Požárek a Miklas, Protivín postrádal zejména tvůrce hry Prášila a hbitého Moravce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanus byl od úvodu v permanenci

Katovické mužstvo se pustilo do soupeře hned od začátku a již v první minutě byl ve velké šanci Repa, ale na Hanuse si ani nadvakrát nepřišel. O minutu později se protivínský gólman vyznamenal po hlavičce Blatského. A další vynikající zákrok si Hanus připsal ve 3. minutě po tvrdé střele Horejše. Po domácích šancích mohlo udeřit na druhé straně. Kinkor se na penaltě ocitl sám před Švehlou, ale jeho zakončení bylo slabé a nepřesné. Byla to ale jen jedna z mála výjimek, kdy Protivín zahrozil. Jinak se hrálo výlučně na jeho polovině.

 

V 17. minutě Miklas nezpracoval ve výhodné pozici centrovaný míč. Ve 26. minutě proletěla Repova střela z dvaceti metrů těsně kolem šibenice Hanusovy branky. Poté přišly chvíle Koutského. Ve 33. minutě Hanus jeho hlavičku reflexivně vyrazil. O minutu později mladý útočník unikl z poloviny hřiště, ale svůj nájezd zakončil jen do vybíhajícího Hanuse. Festival zahozených šancí byl dovršen ve 43. minutě, kdy Hanus špičkou nohy vyrazil střelu Kaguie.

Branky padaly až ve druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupili hosté s větrem v zádech, což jejich hře zpočátku pomohlo. V 53. minutě vyrážel Švehla střelu Vorla k tyči. Protivínský kanonýr Jaromír Vorel se mohl radovat o pět minut později. Z hranice vápna zakroutil přímý kop přesně k tyči Švehlovy branky – 0:1. V tu chvíli to vypadalo na prodloužení domácí nepříznivé bilance s protivínským soupeřem. Katovičtí hráči však byli proti a naopak protivínským rychle ubývaly síly.

 

Přestože domácí hráli proti větru, byli až do konce utkání lepší a zaslouženě skóre otočili. V 65. minutě střílel Horejš po rozehraném přímém kopu jen těsně vedle. V 67. minutě hlavičkoval Hajdušek po rohu nad. Vyrovnání se domácí dočkali v 69. minutě. Miklas přesprintoval hostující beky, Hanusovi udělal kličku a do prázdné branky srovnal skóre na 1:1. V 82. minutě střílel Blatský z výhodné pozice jen těsně vedle tyče. Rozhodující okamžik přišel v poslední minutě. Horejš předal na polovině hřiště míč Miklasovi a pokračoval v běhu na křídlo. Miklas mezitím narazil míč Cibulkovi, který z jedné poslal míč zpět Horejšovi do křídla. Na jeho nadýchaný centr si naběhl Zoubek, přesnou hlavičkou nedal Hanusovi šanci a rozjásal přítomné diváky – 2:1.

 

zdroj: www.fotbal-katovice.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
web Katovic: Vítězství našeho mužstva bylo naprosto zasloužené a pokud jsme vyhráli brankou z poslední minuty po nádherné akci, bylo o to sladší. Ziskem tří bodů jsme se udrželi v horní části tabulky.




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , P. Rejšek [-] , O. Koutský [-] (64. D. Zoubek [-] ) , T. Hajdušek [-] , L. Horejš [-] , J. Schánělec [-] - O. Kagui [-] , K. Cibulka [-] , M. Repa [-] , J. Miklas [-] -

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , L. Hála [-] , D. Uhlík [-] , J. Mikulenka [-] - Z. Vorel [-] , J. Kinkor [-] (81. M. Fiala [-] ) , R. Vojta [-] , V. Rothbauer [-] - D. Růžička [-] , J. Vorel [-] -

ŽK: 29. L. Blatský , 90. T. Hajdušek - 65. R. Vojta .
Počet diváků: 171. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - MACKO Pavel, PETERKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.