0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dudek zazářil hattrickem, Nová Včelnice na Olešník nestačila


Branky


10. L. Dudek , 20. L. Dudek , 68. L. Dudek , 89. J. Dráb
0

Hostující kanonýr se tak prostřílel do čela tabulky střelců, o první místo se dělí s Požárkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dudek rozjel svou show

Hosté z Olešníka odjížděli do Nové Včelnice po dvou porážkách, kdy hlavně výkon hráčů postrádal nasazení. Domácím se v na vlastním trávníku v posledních třech kolech dařilo na výbornou, když porazili Dačice, Milevsko a Protivín.

 

Jenomže od úvodních minut se zápas vyvíjel celkem jednoznačně. Hosté v úvodu zahrozili dvakrát ze vzduchu. Nejprve si Dudek našel centr Šahajdy, ale hlavičku usměrnil půl metru vedle Holického levé tyče. Podobně dopadl i hlavičkový pokus Studničky po rohovém kopu Červenky, tentokrát šel míč těsně vedle pravé tyče.

 

V 10. minutě přistrčil míč do palebné pozice Červenka Dudkovi a ten jubilejní desátou trefou v soutěži poslal hosty do vedení. Domácí se snažili dostávat dopředu dlouhými míči za hostující obranu a v 18. minutě po zaváhání brankáře Jirkala, který vyběhl o něco později, se dostal k míči Vaš, ale jeho lob přes Jirkala skončil nad břevnem. Trest přišel vzápětí na druhé straně, Červenka posunul míč do šestnáctky na Dudka a ten přízemní střelou překonal Holického podruhé – 0:2.

 

Hosté kontrolovali hru a na domácí branku se valil jeden útok za druhým. Zejména Dudek měl tolik prostoru, že se za poločas mohl prosadit nejméně šestkrát. Jeho střely však většinou minuly brankovou konstrukci. Po půl hodině hry orazítkoval tyč hostující Pomeje, když se individuálně prosadil na levé straně. Další akci vymyslel Heller, když vysunul Šímu za obranu, ten se uvolnil přes obránce, jeho střelu vyrazil Holický do vzduchu. K míči se dostal Dudek, ale jeho hlavičku zachytil na brankové čáře Blažek. Domácí mohli kontrovat po chybě Studničky, který na půli hřiště minul míč. Pacholík se však při následném úniku dostal ze střeleckého úhlu a Jirkal jeho následnou střelu na přední tyč vyrazil na roh.

 

 

Tvrdou ranou se prezentoval Červenka, Holický jen vyrazil míč před sebe, ale dobíhající Nýdl se k dorážce nedostal. Poslední šanci první půle měl na hlavě Šíma, ale z prostoru penalty a malého vápna hlavičkoval zcela osamocen trestuhodně nad branku.

Střídání domácím nepomohly

Domácí do druhé půle poslali trojici nových hráčů a v úvodních minutách si vytvořili před hostující brankou pár nebezpečných náznaků ke snížení. Bohužel pro ně bez gólového efektu. Hostům fungovala spolehlivě defenziva, která se jim sešla kompletní znovu po třech týdnech. V útoku se navíc střelecky dařilo Dudkovi a po hodině hry zkompletoval po přihrávce od Pomejeho hattrick.

 

 

V 71. minutě se mohl podruhé ve dvou zápasech prosadit Fořter, ale jeho rána levačkou se snesla těsně nad břevno Holického branky. Olešník dohrával zbytek zápasu v klidu a v předposlední minutě se premiérově prosadil Dráb, který využil špatného postavení brankáře Holického a přesným lobem zpečetil výhru Olešníka 0:4



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (útočník): Od úvodních minut jsme byli lepším týmem. Fungovala nám obrana, která hrála po delší době zase pohromadě. Navíc domácí hlavně v prvním poločase hráli hodně špatně a vepředu jsme měli ohromné množství prostoru a nebýt špatné koncovky, mohli jsme napodobit Dražice v Dačicích. Tři body jsou zasloužené a zbytek podzimu můžeme dohrávat v klidu.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , T. Nebeský [-] (46. L. Šlapanský [-] ) , A. Vaš [-] , O. Šlapanský [-] (46. V. Hornát [-] ) , Z. Didek [-] (46. P. Berounský [-] ) , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] , D. Jaroš [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Nygmet [-] , L. Dudek [-] (82. D. Votava [-] ) , D. Heller [-] , M. Nýdl [-] , M. Pomeje [-] , L. Červenka [-] , M. Rabiňák [-] (8. J. Fořter [-] ) , M. Šahajda [-] (77. J. Dráb [-] ) , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] (86. S. Vařák [-] )

ŽK: 39. D. Jaroš , 50. J. Průša , 56. O. Blažek , 84. S. Pacholík - 84. D. Nygmet , 88. M. Šíma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kotalík Petr - PŘIBYL Jan, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.