M. Káš 61.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Káš neunesl porážku Čimelic a sprostě nadával pomeznímu


Branky


0

V 11.kole KP přívítaly Čimelice na svém hřišti fotbalisty z Třeboně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Začátek utkání byl z obou stran opatrný a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště.V 15.minutě ovšem došlo v čimelické obraně k nedorozumění, toho využil Holzepl a vstřelil první branku Třeboně. O minutu později se do brankové šance dostal Pšenička, ale krásnou přihrávku Řezáče střelil vedle třeboňské branky.Čimelice se sice snažily o vyrovnání, ale ani pokusy Řezáče,Hegenbarta,Pšenička nevedly k vytouženému vstřelení branky.

 

V samotném závěru prvního poločasu z přímého kopu poslal Holzepl míč, který skončil na tyčce čimelické branky.Poločas tak Třeboň vyhrála 1:0.

Nejen prohra, Čimelice mrzelo i vyloučení

Druhý poločas začali aktivněji domácí, ale jejich snahu zchladil ve 54.minutě Průcha,k terý hlavou vstřelil druhou branku hostí,Čimeličtí zvýšili tlak, a v 61.minutě po pěkné přihrávce Řezáče snížil Káš na 1:2. V tuto dobu čimeličtí získávali znatelnou převahu,ale bohužel pro ně se srovnat stav nedařilo. V 80.minutě pak po chybě Převrátila ve středu hřiště se dostal k míči Průcha a vstřelil třetí branku Třeboně.

 

V 86. minutě pak  navíc po faulu byl domácím vyloučen zcela po právu Káš,který neudržel nervy na uzdě a dupl ne jednoho třeboňského hráče a navíc sprostě pak nadával pomeznímu rozhodčímu (ze zápisu: :,,Kaštánku, Ty zm*de plešatej, čekám na Tebe a až půjdeš ze hřiště, tak dostaneš do držky.''). Z následného přímého kopu pak Holzepl trefil břevno domácí branky. Ještě v samotném konci utkání šel sám na brankáře Slavíka Přibyl, ale poslal míč vedle branky. Hosté tak zcela zaslouženě vyhráli 1:3.

 

 

 

                              Autor:  Josef Ťupa



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - V. Hegenbart [-] , M. Suchan [-] , M. Nekl [-] , M. Káš [-] , R. Převrátil [-] , T. Zelenka [-] (32. T. Rambous [-] ) , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] (54. D. Varhan [-] ) , M. Bednařík [-] , K. Řezáč [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] , M. Pancíř [-] , M. Franěk [-] (83. J. Matoušek [-] ) , D. Kodras [-] , M. Průcha [-] (82. M. Přibyl [-] ) , K. Holzepl [-] (89. T. Tůma [-] ) , J. Divoký [-] (72. M. Hami [-] ) , M. Cimerhanzl [-] , P. Pučejdl [-] , O. Cahyna [-]

ŽK: 55. M. Němec , 74. F. Slavík , 82. M. Káš - 41. M. Průcha , 76. O. Cahyna , 88. D. Kodras , 90. J. Skála . ČK: 86. M. Káš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sebera Filip - KAŠTÁNEK Libor, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.