Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaný debakl - Dražice nasázely Dačicím dvanáct branek


0

Takový výsledek se na úrovni krajského přeboru jen tak nevidí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli navrch

  Hned v 5. minutě se dražičtí hráči poprvé radovali, když rohový kop Veselého hlavičkoval Horka a poprvé rozvlnil síť za zády brankáře Zejdy - 0 : 1! I v dalších fázích zápasu měli hosté  více ze hry. Gólovky Lukáše Stuchlíka a Jiřího Štechera však zamířily vysoko nad branku. Uklidnění do dražických  řad vnesl Lukáš Stuchlík v 15. min., když dostal dlouhý pas za obranu od Horky a běžel sám na branku. Nic nevymýšlel a z prostoru pokutového kopu propálil domácího brankáře 0 : 2!

 

 Úspěšný střelec se v další minutě pasoval do role přihrávajícího, když českou uličkou vysunul Novotného. I ten si se samostatným náběhem skvěle poradil a střelou podél brankáře už potřetí rozjásal spoluhráče - 0 : 3! V 18.min. se snažili i domácí přispět k rozmnožení branek, ale na přímý kop Jindry Hric nedosáhl. Změnu tak doznalo skóre až ve 34. minutě. Dan Štecher vysunul uličkou Novotného, který postupoval podél brankové čáry od pravého rohového praporku k brance. Jeho přihrávka před branku přesně našla kopačku Lukáše Stuchlíka a bylo to 0 : 4!

 

 

A opět uběhla pouhá minutka, když Kouřil přetáhl centr na zadní tyč, našel osamoceného Jiřího Štechera, tomu střela nesedla ideálně, ale přesto odrazem od tyče a vzápětí zad brankáře doputovala za brankovou lajnu - 0 : 5! Až v samotném závěru první půle se dokázali prosadit domácí hráči. Pravda je, že jim to hosté dost usnadnili. Na středu velkého vápna zůstal nepokrytý Hric a střelou podél Baky korigoval výsledek na 1 : 5. V poslední minutě první části využil zaváhání domácí obrany Dan Štecher, který zakončil pěknou kombinaci ve vápně  střelou levačkou do pravé šibenice a uzavřel účet prvního dějství na 1 : 6!

Vraždění neviňátek

   V úvodu druhé části musel nejprve Baka vyrážet střelu jednoho z domácích útočníků. Hned z protiútoku centroval do vápna Veselý, na míč si vyskočil Jiří Štecher a nedal gólmanovi šanci - 1 : 7!

 

Naivita, s jakou si počínali domácí hráči, se v plné kráse ukázala v 56.minutě, když se Dan Štecher  zmocnil balonu na polovině hřiště a prošel s míčem u nohy až před gólmana. Střelou podél něj zvýšil vedení už na 1 : 8! Za dalších pět minut se vysunul před domácí branku i stoper Horka a hlavičkou přihrával na střed branky Jiřímu Štecherovi. Tomu nechali obránci tolik času, že si míč pohodlně zpracoval a střelou nad hlavu brankáře zvýšil na 1 : 9!

 

 V 56.minutě si slabší chvilku vybrali i dražičtí  borci, když ležérně bránili akci domácího Jelínka, ten přihrál do šance Hricovi, který svou druhou trefou korigoval na 2 : 9! Obrannou linii domácích překonali hostující hráči znovu v 75. min. Lukáš Stuchlík vysunul Jiřího Štechera, který samostatný náběh korunoval svým čtvrtým zásahem - 2 : 10! V 79.min. domácí hráči tak dlouho otáleli s rozehrávkou až je o balon připravil dotírající Dan Štecher a postupoval sám na brankáře. Tomu udělal kličku a pohodlně zvýšil na 2 : 11!

 

Fotbalovou rodinu Stuchlíků pak potěšila akce ze samého závěru utkání. Horka vysunul po levém křídle mladšího Matyáše, který utekl obránci a ideálně přihrál před branku přímo do náběhu staršího Lukáše. Pro toho nebyl problém rozvlnit síť a jít se s bratrem obejmout po podařené akci

 

- 2 : 12!



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Vedoucí mužstva L.Kolář: Trochu s obavami jsme odjížděli do dalekých Dačic k dalšímu mistrovskému utkání. S obavami proto, že reporty po zápasech Dačic psaly o tom, že nehrají špatný fotbal, jen mají smůlu při zakončení. Domácí trenér má ale problémy se složením kádru a tak nominoval mladíky, kterým ještě chybí zkušenosti, což se projevovalo od úvodního hvizdu rozhodčího Poláka. Obavy z utkání se ukázaly být neopodstatněné. Domácí hráči jsou v hluboké krizi a budou-li pokračovat v takové hře jakou předvedli na domácím trávníku před 35 domácími fanoušky, nemají v krajské soutěži šanci. Nás čeká v příštím kole na domácím trávníku Táborsko, tak doufejme, že si naši borci ještě nějaké góly nechali v zásobě.



Sestavy


FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Nosek [-] (26. D. Křivánek [-] ) , D. Vacuška [-] , D. Mašát [-] , R. Máša [-] (70. J. Vacek [-] ) - M. Šimánek [-] - F. Benda [-] , O. Jelínek [-] (60. V. Pudil [-] ) , T. Jindra [-] (40. O. Svoboda [-] ) , Š. Hric [-] , P. Celý [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Kouřil [-] (77. O. Kos [-] ) , R. Valášek [-] , L. Stuchlík [-] , P. Novotný [-] , D. Štecher [-] , M. Horka [-] , J. Štecher [-] , M. Veselý [-] , T. Bareš [-] (60. J. Vlašin [-] ) , T. Hořejší [-] (60. M. Stuchlík [-] )

ŽK: 51. P. Celý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Polák Jiří - KRČÍN Jan, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.