V. Uher 68.
M. Repa 74. (p.)
2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice vyšly počtvrté naprázdno, doma padly s Želčí


Branky


68. V. Uher , 74. M. Repa (p.) - 4. J. Bosnyak , 32. D. Fiala (p.) , 66. R. Novotný , 88. M. Brůžek
0

Katovice zůstávají i po čtvrtém kole bez bodu. Doma tentokrát nestačily na mužstvo Želče, které po hodině hry vedlo už 0:3. Domácí sice dokázali během šesti minut zdramatizovat zápas na rozdíl jedné branky, ale poslední slovo měl hostující Brůžek a Želeč tak mohla slavit po výhře 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želeč si do poločasu vytvořila dvoubrankový náskok

Trenérské duo Malý – Kříž mělo tentokrát až na potrestaného Blatského k dispozici celý kádr včetně navrátilce Rejška. Na straně hostující Želče se představili extáborští Blažek a Bosnyak.

Želeč, která před tímto zápasem ještě nedostala branku, začala aktivně a zejména pohyblivý Bosnyak dělal domácí obraně velké problémy. A byl to právě tento hráč, který si ve 4. minutě zaběhl za obranu na dlouhý míč, dostal ve vápně příliš volného prostoru a podél Švehly otevřel skóre – 0:1. Stejná dvojice byla v akci v 10. minutě, tentokrát Švehla Bosnyakovu střelu vyrazil.

 

Až poté se dostali ke slovu i katovičtí, ale střela Požárka z otočky v 19. minutě letěla nad břevno Blažkovy branky. Ve 32. minutě přišla chyba v rozehrávce před domácím vápnem, faul a penalta. Fiala se nemýlil a zvýšil vedení hostů na 0:2. Ze strany Katovic stojí ve zbývajícím čase prvního poločasu za zaznamenání jen střela Váchala, se kterou měl Blažek problémy, ale nakonec míč dokázal vyrazit.

Domácí zápas zdramatizovali, ale Želeč jistila své vedení v závěru zápasu

Po přeskupení sil vstoupili domácí hráči do druhého poločasu aktivně se snahou vývoj skóre otočit. Dostali Želeč pod tlak, který v 51. minutě rezultoval pokutovým kopem po faulu na Miklase. Míč si na penalotový puntík postavil Uher, ale na Blažka nevyzrál. To byl možná zlomový okamžik utkání. V 65. minutě vyrazil Švehla střelu Brůžka po brejku na roh. Po něm se na velkém vápně opřel do odraženého míče Novotný a zvýšil vedení hostů na 0:3.

 

Před rozehrávkou stihl na hřiště nastoupit Zoubek, který ihned po svém příchodu pronikl po levé straně a jeho ideální přihrávku uklidil do sítě Uher  - 1:3. O šest minut později se po střetu Miklase a Blažka kopala třetí penalta v zápase, kterou Repa bezpečně proměnil – 2:3. Vyrovnat mohl v 83. minutě Kagui, ale přímý kop z ideální pozice poslal nad. Naopak Želeč využila v 88. minutě domácí otevřené obrany, když využila ztráty míče a po brejku Novotného Brůžkem definitivně rozhodla zápas ve svůj prospěch – 2:4.

 

Zdroj: fotbal-katovice.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): "První poločas pokračovala naše mizérie, Želeč byla lepší a zaslouženě po našich chybách vstřelila dvě branky. My se musíme odrazit od druhého poločasu, kdy jsme hosty zmáčkli a dokázali jsme si, že jsme schopní hrát s jakýmkoliv týmem. Nakonec jsme i přes jednu neproměněnou penaltu nebyli daleko vyrovnání. Čtvrtý gól jsme dostali až těsně před závěrečným hvizdem, ten už nic neřešil. Teď v Třeboni už musíme hrát celých 90 minut, ne jen poločas jako tomu bylo první 4 kola."




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - J. Váchal [-] , T. Hajdušek [-] , J. Schánělec [-] (46. L. Horejš [-] ) - J. Miklas [-] , M. Repa [-] (76. M. Hromíř [-] ) , P. Rejšek [-] , K. Cibulka [-] , O. Kagui [-] - V. Uher [-] , M. Požárek [-] (67. D. Zoubek [-] )

TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , J. Škrábek [-] , D. Pavličko [-] - T. Kukučka [-] (86. O. Stránský [-] ) , Z. Šváb [-] , D. Fiala [-] , J. Holub [-] - M. Brůžek [-] (89. F. Froněk [-] ) , J. Bosnyak [-] (59. M. Barteska [-] ) , R. Novotný [-]

ŽK: 30. T. Hajdušek , 54. T. Švehla , 85. O. Kagui - 64. T. Kukučka , 74. M. Blažek .
Počet diváků: 232. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - KAŠTÁNEK Libor, DUNOVSKÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.