1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín si odvezl z Milevska cenný bod


Branky


0

Milevsko nevyužilo šance osamostatnit se na čele tabulky a s Protivínem pouze remizovalo 1:1. Na branku hostujícího Rothbauera, odpověděl ještě do konce poločasu domácí Sedlák. Ve druhém poločase se i přes mírný tlak domácích diváci branky nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rothbauer poslal hosty do vedení, ale do poločasu stihl vyrovnat Sedlák

V Milevsku se potkaly dva neporažené celky. Hostující Protivín nasbíral v úvodních dvou kolech 4 body, domácí hráči pak ještě neztratili bod žádný a v případě výhry se mohli dostat do čela tabulky.

 

O první větší vzruch v zápase se postarali už ve 2. minutě hosté, když se po centru z pravé strany poskakoval míč mezi penaltou a malým vápnem, ale nikdo z hráčů Protivína se nedokázal dostat k zakončení. Iniciativu na další minuty zápasu převzali domácí, kteří byli silnější na míči, hra se odehrávala převážně na hostující polovině, ale bez vážnější gólové šance, která by ohrozila brankáře Hanuse.

 

Šok tak přišel ve 22. minutě, když se na pravé straně dostal míč k Rothbauerovi. Ten si to namířil přímočaře k brance a přesnou ranou prostřelil brankáře Dvořáka – 0:1. Po vedoucí brance hostí se ovšem obraz hry nikterak nezměnil. Domácí hrozili nadále zejména po standardních situacích Komárka, ale protivínská obrana fungovala spolehlivě.

 

 

Ve 29. Minutě znovu zahrozili hosté, když se na pravé straně uvolnil Jaromír Vorel, ale jeho přihrávku nedokázal usměrnit mezi tři tyče Zbyněk Vorel. Ve 36. minutě měl vyrovnání na kopačce Koutník, ale rychlý brejk a nezakončil gólem. Toho nakonec nemuselo mrzet, protože vyrovnání přišlo o další dvě minuty později. Po hezké kombinaci a průnikové přihrávce od Koutníka se sám před Hanusem objevil Sedlák a v zakončení nezaváhal – 1:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Ve druhé půli se diváci branek nedočkali

Druhý poločas mnoho šancí nenabídl. V 52. minutě zahrávali domácí standardní situaci, centr Komárka propadl klubkem hráčů, ale Hanus míč vyrazil do bezpečí. Pak se hra odehrávala převážně mezi vápny. Opticky měli sice o více ze hry domácí, ale žádná šance z toho nebyla.

 

 

V závěru zápasu se hra trošičku přitvrdila a každý tým dostal výhodu přímého kopu z dobré vzdálenosti. Ale protivínský Zbyněk Vorel svou střelu poslal mimo tři tyče a protože o chvilku později podobně dopadl pokus Koutníka, rozešly se oba týmy zaslouženou remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "V Milevsku se nikomu nebude hrát dobře. Domácí hráli dobře s míčem a když bylo třeba, dokázali přitvrdit. Po úvodním tlaku domácích jsme se dostali do vedení po pěkné akci Rothbauerem a mohli přidat další góly, ale akce jsme nedokázali dotáhnout do úspěšného konce. Potom jsme se ale opět nechali zatlačit a resultoval z toho neméně pěkný gól domácích. Druhý poločas byli domácí lepším týmem na míči, ale svou převahu nedokázali zúročit. Vezeme z horké půdy bod, který jsme chtěli. Na hřišti se ale chvílemi dost jiskřilo, za což podle mě mohl hlavní sudí svými nepřesnostmi. Na to jsou ale asi všichni kdo ho znají zvyklí."



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] , T. Vakoč [-] , M. Málek [-] , J. Kosobud [-] , M. Novotný [-] - L. Sedlák [-] (59. P. Dvořák [-] ) , J. Barda [-] , M. Petr [-] , F. Koutník [-] , J. Komárek [-] -

FK Protivín
M. Hanus [-] - J. Vojík [-] , L. Hála [-] , D. Uhlík [-] , V. Rothbauer [-] (57. J. Kinkor [-] ) - Z. Vorel [-] , D. Růžička [-] , O. Prášil [-] , R. Vojta [-] - J. Vojta [-] , J. Vorel [-] -

ŽK: 70. M. Petr - 26. O. Prášil , 70. J. Vojík , 82. R. Vojta .
Hráči zápasu: J. Komárek - Z. Vorel , D. Uhlík , L. Hála .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Eibl Lukáš - KORANDA Tomáš, ŠAFRÁNEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.