0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 10:30

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešnický Martin Šíma sestřelil hattrickem domácí Třeboň


Branky


20. M. Šíma , 33. L. Dudek , 45. M. Šíma , 81. M. Šíma
0

Olešník si v nedělním dopoledni připsal vysokou, ale zcela zaslouženou výhru 4:0 na hřišti Třeboně. Nejvýrazenější postavou v dresu hostí byl kapitán Martin Šíma, který se trefil třikrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešník dal všechny tři branky po standardních sitaucích

V Třeboni se potkaly týmy, které v úvodních dvou kolech získali shodně 4 body. Domácí naposledy přivezli tři body ze hřiště Dražic, kde se o jedinou branku postaral Divoký, který bohužel pro tento zápas vinnou zranění trenéru Procházkovi chyběl. Olešník si připsal cenný bod s Jindřichovým Hradcem a bodovat chtěl i na hřišti Třeboně.

 

Aktivněji nastoupili do zápasu hosté a ve druhé minutě se dostal k zakončení z hranice vápna Martin Šíma, ale na úvod se zatím jen zastřeloval a jeho střela skončila mimo tři tyče. O chvilku později se ve větší šanci ocitl Marek Pomeje, ale namísto přihrávky volil z úhlu tvrdou střelu, které nakonec skončila u rohového praporku. Domácí zahrozili po necelé čtvrt hodině, když si na rohový kop Bednáře naběhl na přední tyč Průcha, ale Jirkal dokázal míč nadvakrát zkrotit ve svých rukavicích. 

 

Vedoucí branka přišla ve 20. minutě zápasu. Červenka zahrál rohový kop, Šíma byl na přední tyči dřív než brankář Skála a hosté šli do vedení - 0:1. Hosté byli při chuti a po krásné přihrávce Pomejeho se za obranu hostí dostal Rabiňák. Skálu ovšem přízemní střelou nepřekonal. Hned z protiútoku mohli odpovědět domácí, když Bednářův pas minul stoper Heller. Za jeho záda se dostal Průcha, který přihrál na vápno Holzeplovi. Jeho střela z první nakonec prolétla těsně vedle hostující branky.

 

Ve 29. minutě vybojoval míč na půlící čáře Červenka, Pomeje poslal míč za domácí obranu, kde se Dudek natlačil před Cahynu, ale domácího brankáře Skálu nepřekonal. Olešnický útočník si spravil chuť o 4 minuty později. Po faulu na Šímu dostali hosté výhodu přímého kopu. K němu se postavil Dudek a přesnou střelou přes zeď nedal brankáři Skálovi šanci - 0:2. Domácí se v prvním poločase dostávali před branku Miroslava Jirkala jen díky standardním situacím. Po jedné z nich hlavičkoval osamocený Hami, ale jeho pokus šel nad branku. Na druhé straně se po rohovém kopu dostal k hlavičce Šahajda, ale Skála byl včas u své levé tyče.

 

Pohodové vedení navýšili hosté před odchodem od kabin. Pomeje zahrál rohoový kop na přední tyč, kde si zřejmě Šíma při pokusu o zakončení nastřelil vlastní ruku, míč se mu ovšem odrazil přímo do kroku a přesnou ranou na zadní tyč zvýšil na poločasových 0:3.

Šíma dovršil hattrick a hosté kontrolovali pohodové vedení

Do druhé půle nastoupili domácí dle očekávání aktivně a po minutě hry se po centru Matouška dostal ke gólové hlavičce Holzepl. Jirkal však jeho tvrdou hlavičku směřující pod břevno vytáhl na rohový kop. Domácí platonický tlak pak přerušil tvrdým zákrokem Daulet na Matouška. Na hřišti se rozjela strkanice, kde byli nejaktivnější hostující Šahajda a Daulet. U domácích Kodras a Cahyna. Od té chvíle začali hosté být znovu aktivnější. V 53. minutě dostal hodně prostoru Pomeje, ale jeho lehce tečovanou střelu dokázal brankář Skála vytáhnout na rohový kop.

 

Hosté drželi domácí na distanc od své branky a po hodině hry hrozili ze série tří rohových kopů. Bohužel pro ně zakončení Šímy, zablokoval Hami, střelu Hellere ztečoval jeden z domácích obránců na roh a osamocený Dauí hlavičkoval vysoko nad. V 69. minutě se po přihrávce Rabiňáka uvolnil na levé straně Šíma, dostal se ke střele, ale Skála jeho pokus kryl. Třeboň se snažila korigovat po centrovaných míčích do hostujícího vápna, ale obrana Olešníka fungovala bez větší chyby. 

 

Definitivní hřebíček do pomyslné třeboňské rakve přidal v 81. minutě nejlepší muž na hřišti Martin Šíma. Červenka vybojoval míč na půli hřiště. Posunul míč na Pomejeho, který z jedné poslal do úniku Šímu a ten si počínal sebevědomě, když si položil brankáře Skálu a do prázdné branky završil hattrick - 0:4. V samotném závěru se ještě mohl prosadit Dudek, který předskočil bránícího Hamiho, ale zakončení uspěchal a svou střelu levou nohou poslal na tělocvičnu za domácí brankou.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Před zápasem jsme si na Třeboň věřili, že bychom mohli bodově uspět. Podle mě jsme byli lepší po celý zápas, domácí se dostali párkrát do šance, ale herně jsme dominovali my. Dobrý výkon jsme podpořili i brankami, když výborný výkon podtrhl hattrickem Martin Šíma. Vstup do soutěže se nám povedl a teď je třeba potvrdit body doma se Sezimákem, který hostíme netradičně v neděli od 15 hodin!"



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - M. Bednář [-] (41. J. Matoušek [-] ) , P. Tůma [-] (72. M. Franěk [-] ) , M. Pancíř [-] (41. M. Malický [-] ) , M. Cimerhanzl [-] , D. Kodras [-] (83. T. Tůma [-] ) , M. Hami [-] , M. Průcha [-] , K. Holzepl [-] , P. Pučejdl [-] , O. Cahyna [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Studnička [-] , M. Pomeje [-] , L. Dudek [-] , M. Rabiňák [-] , L. Červenka [-] , M. Tressl [-] , M. Šíma [-] , D. Nygmet [-] (84. J. Fořter [-] ) , M. Šahajda [-] , D. Heller [-]

ŽK: 14. M. Cimerhanzl , 51. O. Cahyna - 51. D. Nygmet , 51. M. Šahajda , 59. M. Pomeje .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Polák Jiří - KOTALÍK Petr, PŘIBYL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.