2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fořt vystřelil Dražicím tři body v předposlední minutě zápasu


Branky


0

V zápase nováčků soutěže dokázali domácí hráči stáhnout dvoubrankové manko soupeře čtvrt hodiny před koncem. Bohužel pro ně měl poslední slovo hostující Radek Fořt, který rozhodl o třech bodech pro Dražice v 89. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kromka otevřel skóre

Byli to hosté, kdo ovládal hru v první půli. Dařilo se jim držet domácí na vlastní půlce a bylo otázkou času, kdy převahu vyjádří gólově. V 6.min. centroval Horka, přetažený balon ze zadní tyče napálil Stuchlík nad branku.. Ve 12.min. měl obrovskou příležitost Kromka, který z bezprostřední vzdálenosti dorážel centr Novotného. Míč však trefil brankáře Plachého.

 

Elitní střelec si vše vynahradil v 15.minutě. Fořt ho uličkou našel ve velkém vápně domácích. Kromka se kličkou zbavil bránícího hráče a střelou k levé tyči nedal Plachému šanci – 0:1! Ve 27.min. mohl vedení pojistit Vlašín, ale jeho hlavička se odrazila od jednoho z obránců. Ve 31.min. centroval z levé strany před branku Dan Štecher, ale Kromkovi ve skluzu chybělo pár centimetrů. Domácí za celou první půlku vystřelili jen jednou, ale Löffler, ve 40.minutě  branku netrefil.

Domácí přidali

  Stejně jako patřil první poločas Dražicím, domácí měli pod kontrolou ten druhý. Asi i díky vystřídání několika hráčů byli lepší. Hrálo se ve velkém horku a čerství hráči v domácích řadách byli znát. Na dražickou branku se valil jeden útok za druhým. Ve 49. min. Veselý na středu hřiště tak dlouho váhal s přihrávkou až o balon přišel a poslal domácí do šance. Tu zmařil na poslední chvíli Horka.

 

V 52.min. vystřelil nebezpečně z hranice velkého vápna domácí Škarda, ale střela si do branky cestu nenašla. Přímý kop v následující minutě likvidoval skvělým zákrokem Baka v brance. Za stálého tlaku domácích hráčů se však zrodila v 61. minutě chyba stopera Brůžka, který svou minelou vyslal k samostatnému náběhu na branku Kromku. Jak známo, dražický střelec se v takových situacích většinou nemýlí a nejinak tomu bylo i nyní, střelou podél gólmana zvýšil vedení už na 2: 0.

  

Sokolové však pokračovali v nátlakové hře a byli častějšími návštěvníky na útočné polovině. V 70 .min. prokličkoval domácí Hladík napříč vápnem přes tři hráče, ale střela mu nesedla a skončila mimo branku. V 73. minutě se domácí dočkali snížení. Při centru do našeho vápna byl Baka lehce postrčen Irsou a proto nevyrazil balon mimo vápno. Ze vzniklého závaru nekompromisně vypálil Hoffmann a snížil na 1:2.

 

Dosažená branka vyburcovala domácí ještě k většímu tlaku a vyrovnání viselo ve vzduchu. Toho se domácí dočkali už za tři minuty. Po pěkné kombinaci na pravé straně hřiště se k balonu dostal  Škarda a s přispěním teče jednoho z obránců srovnal skóre na 2:2!

 

V poslední čtvrthodině se hra přelévala od jedné branky ke druhé a byly k vidění i gólové příležitosti. V 76.min. utekl obránci Stuchlík, ale v rozhodující chvíli podklouzl. V 81. minutě hlavičkoval Kromka po rohu Vlašína jen těsně nad.  O minutu nato měl 100% šanci na kopačce domácí Hoffmann, ale zcela osamocen na velkém vápně minul branku. V 86.min. musel předvést své schopnosti Baka, když na poslední chvíli likvidoval na brankové čáře, tečovanou střelu Irsy.

 

O osudu utkání pak rozhodl rohový kop v 88. minutě. Exekutor Vlašín nacentroval před branku, Horka se hlavičkou sice neprosadil, ale k odraženému balonu se dostal před velkým vápnem Fořt a pěknou střelou vymetl pavučinu v levé šibenici – 2 : 3! Závěr utkání už si hosté pohlídali a mohli slavit. 

 

AUTOR: L. Kolář



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "Kvůli pracovním povinnostem nebo zranění jsme odjížděli k utkání na Sokol v dost oslabené sestavě. Podobně na tom byli ale i domácí, z jejichž tábora jsme měli zprávy o několika zraněných oporách. Na rozdíl od nás však movitější Sokolové stačili v týdnu posílit kádr 3 hráči (Sokolt, Peltán a Neruda). Asi jsme nebyli lepším mužstvem, nám patřila první půle, domácím druhá a tak by asi byla remíza spravedlivější, ale pravdou je, že gólovek jsme měli během utkání o něco víc a proto jsme brali všechny body. V příštím kole nás doma čeká Milevsko tak se musíme dát dohromady hlavně zdravotně, abychom lídrovi soutěže dokázali vzdorovat."



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
F. Plachý [-] - M. Sokolt [-] (53. L. Irsa [-] ) , L. Neruda [-] (51. D. Hladík [-] ) , J. Peltán [-] , V. Hoffmann [-] , V. Podroužek [-] (89. J. Žilinčík [-] ) , J. Löffler [-] (46. V. Škarda [-] ) , D. Novotný [-] , V. Brůžek [-] , P. Sazma [-] , J. Bartáček [-] (79. M. Doubek [-] )

TJ Dražice
M. Baka [-] - R. Fořt [-] , M. Veselý [-] , J. Vlašin [-] , M. Stuchlík [-] (90. J. Štecher [-] ) , D. Štecher [-] (80. D. Sedlák [-] ) , P. Novotný [-] , J. Kromka [-] , T. Hořejší [-] , M. Horka [-] , T. Bareš [-]

ŽK: 22. J. Löffler , 44. J. Peltán , 57. V. Podroužek - 42. M. Veselý , 79. T. Hořejší , 89. R. Fořt , 90. J. Kromka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Jarolím Jiří - PETERKA Marek, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.