Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Najmon míří čtyřmi góly na obhajobu hráče kola


Branky


1. L. Moravec , 23. J. Najmon , 32. J. Najmon , 58. J. Najmon , 68. J. Najmon - 56. M. Rychlík (p.) , 83. j. Košvanec
0

Rožďalovice jsou v této sezóně opět suverénní a prohánějí hlavního adepta na postup, Městec Králové. Přestože se Opočnici právě proti kvalitním mužstvům daří, nedala se před vzájemným střetnutím považovat za favorita. Předzápasové prognózy poté mužstva naplnila, když souboj skončil 5:2 ve prospěch Rožďalovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl již po pár vteřinách

Rožďalovice nastoupily před stovkou diváků ve svém nejsilnějším složení, zato hosté se museli obejít bez tří zraněných hráčů a opět poslepovat obranu. Psychika hráčů Opočnice, nalomena výbuchem z posledních deseti minut zápasu s Poděbrady, se projevila již v první minutě. Tak brzy šli favorizovaní domácí do vedení. Svou brankou se o něj postaral technický střední záložník Lukáš Moravec. Rožďalovicím se podařilo svého soupeře zatlačit do defenzívy a ohrožovat Košvancovu branku jednou střelou za druhou. Hosté se pokoušeli poctivě bránit a spolupracovat jako tým, přesto byli u většiny odražených míčů pozdě a nedařil se jim rychlý přechod do protiútoku. Nepoměr šancí obou mužstev se projevil i na gólech, když se v polovině prvního dějství prosadil Najmon, nejlepší hráč minulého kola. Právě Najmon vstřelil i poslední branku před přestávkou. Do kabin šli za stavu 3:0 značně spokojenější domácí.

Hosté nakonec vstřelili dvě branky

O poločasové přestávce prohrávající hsoté vystřídali, ovšem spíše ze zdravotních důvodů. Jan Rychlík hrává kvůli zraněnému kotníku jen půli, a tak jej nahradil Martin Šigut. Obraz hry se po změně stran příliš nezměnil, hostující obrana nadále nevěděla, kam dříve skočit. Přesto vstřelili první branku druhého dějství hosté. Michal Rychlík sice (navzdory chybnému zápisu) penaltu neproměnil, ale vyražený míč dorazil do sítě Vojtěch Strejček. Ze snížení soupeřova náskoku se však Opočnice radovala jen dvě minuty, poté dokončil svůj hattrick Najmon. Po dalších deseti minutách se trefil rychlonohý útočník Najmon počtvrté a o vítězi bylo definitivně rozhodnuto. Na konci zápasu vstřelil druhý gól hostí po centru Vojtěcha Strejčka Jan Košvanec.
Díky vysokému vítězství získali domácí další důležité body i sebevědomí v boji o postup, naopak hosté, kteří sezónu začali dobře, utrpěli druhou hořkou porážku za sebou.



Ohlasy k zápasu


FC Trnavan Rožďalovice
Miroslav Kořínek: Byli jsme jednoznačně lepší, hlavně ve druhé půli.V první se nás soupeř ještě celkem držel a náš brankář si musel připsat pár dobrých zákroků. Hra byla důrazná, ale nijak zvlášť technická či kombinační - té vůbec nepomohl špatný, promočený terén. Soupeř kvůli tomu také hrál spíše na nákopy, Nebyl však dostatečně nebezpečný.

Opočnice
Dalibor Vaněček: Musím říct, že po zápase s Poděbrady a s poslepovanou soupiskou jsem nejspíše nečekal lepší výsledek. Domácí nás jednoznačně přehráli, naše obrana nevěděla, kam dříve skočit. Snažili jsme se dosáhnout nějakého čestného úspěchu kolektivním výkonem, ale dvě branky bych za něj nepovažoval...



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Kumstýř [-] - J. Hojsák [-] , F. Veselý [-] , J. Chlomek [-] , F. Veselý [-] (80. M. Jantač [-] ) , J. Žoha [-] (85. R. Černý [-] ) , L. Dont [-] , L. Moravec [-] , J. Najmon [-] , D. Hora [-] , J. Veselý [-]

Opočnice
V. Košvanec [-] - j. Košvanec [-] , V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] (46. M. Šigut [-] ) , D. Dej [-] , A. Pivný [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

ŽK: 44. L. Dont , 82. J. Žoha - 44. J. Rychlík , 57. A. Pivný .
Hráči zápasu: J. Kumstýř , J. Najmon - V. Strejček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlas Petr - RŮŽIČKOVÁ Karolína, BRETT Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.