4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

19.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžké KO přišlo v Doksech


0

V 19. kole Krajského přeboru nabídl zápas mezi Doksy a Bozkovem červenou kartu a také penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenalo se a kopala se penalta

První poločas se Bozkovu vůbec nevydařil, hosté byli málo odvážní a naopak domácí hýřili aktivitou a pohybem. V deváté minutě se Doksům nabídl po chybě na půlící čáře rychlý protiútok a ten skončil brankou v síti Kanavala po krásné střele z vápna – 1:0. Nejlepší pasáž sehráli hosté mezi desátou a osmnáctou minutou, kde přišli pokusy Astera a Červeného, vrcholem snažení byla vyrovnávací branka, Plátek nacentroval Krejčík vrátil hlavou na Astera, který nadvakrát překonal Němce – 1:1. Radost z vyrovnání měla jepičí život, přišel zbytečný roh a po něm branka hlavou zcela neobsazeného hráče – 2:1. Tento okamžik Bozkov zcela vykolejil a domácí byli pány na hřišti. Další klíčový okamžik přišel po půlhodině, Prousek poslal malou domů, kterou zachytil hráč Doks a pelášil sám na Kanavala. Prousek ho stihl pouze faulovat, následovala červená karta a penalta, tu však Kanaval chytil a džel šance hostů na body. Jenže Doksy vědí jak hrát přesilovku, měli převahu a vytvářeli si jednu šanci za druhou, dvakrát hosté vykopávali míč z prázdné branky a dvakrát zasahoval Kanaval. Pět minut před přestávkou udeřilo potřetí. Rychlý útok po pravé straně, následuje zpětná přihrávka a křížná střela končí v síti – 3:1.

 

 

Domácí byli více aktivní a drželi míč na kopačkách

Do druhé půle nastupuje Bozkov s odhodláním nedopustit debakl, domácí mají míč častěji na kopačkách, ale hosté bojují co jim síly stačí. První šanci má po standartní situaci Plátek, ale nedokáže míč hlavou usměrnit do branky. Na to domácí reagují zvýšenou aktivitou a šancemi. Bozkov odolává s vypětím všech sil. Obrázek hry je jasný domácí drží míč na kopačkách , Bozkov se snaží využít každou příležitost k rychlému výpadu, ale síly rychle ubývají, rozdíl jednoho hráče je znát. Doksy se po sérii šancí přece jen dočkali čtvrté branky. Přesná přihrávka za obranu a ještě lepší zakončení – 4:1. A utkání se už jen dohrává.

 

První půli jsme začali tak jak jsme skončili minulý zápas, velmi špatně a vlažně. Hbití domácí hráči nám dělali velké problémy a zaslouženě vedli. Nám svitla naděje vyrovnávací brankou, ale vzápětí přišel druhý úder Doks. Dalším rozhodujícím momentem bylo vyloučení. Hrát v deseti proti tak silnému soupeři je velmi složité. Přesto musím své hráče pochválit za bojovnost v druhé půli a že to nezabalili a utkání neskončilo ještě větším debaklem. Na tom se dá stavět pro další zápasy.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Doksy
Trenér Doks Milan Bubla: „ První poločas excelentní. Co se týče herního pojetí, výborný výkon, musím pochválit všechny kluky, tam maximální spokojenost. Utkání jsme zvládli s přehledem. “

TJ Sokol Bozkov
Trenér Bozkova Milan Mayer: „ Po vyrovnání nepokrytá standardka na 2:1. Tam se lámal chleba, mohli jsme být na koni a pak penaltový zákrok a vyloučení. To ovlivnilo celý zápas. Mohu pochválit svoje mužstvo za druhý poločas, že mákli, že to neskončilo debaklem. Zápas korektní. Domácí byli důraznější, bojovnější a vyhráli zaslouženě. “



Místo: T. Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 17 58:10 47
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 16 52:12 39
3 SK Skalice u České Lípy 17 39:22 31
4 FK Velké Hamry B 17 40:26 30
5 TJ Spartak Chrastava 17 36:29 27
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 12
4 Jan Díl 11
5 Filip Piry 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 72 64,3% 1
2 Jiří Klik 63 60,0% 0
3 Radek Hruška 25 32,5% 0
4 Vojtěch Brož 25 69,4% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku