2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 16:30

18.kolo, Liberecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi šťastná remíza


0

18. kolo Krajského přeboru vyšlo pro oba celky smírně. V tomto utkání opět zvedal diváky ze židlí gólman Kavan, který předvedl neuvěřitelný zákrok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl ihned v úvodu utkání

Zápas sotva začal a hosté už jásali, Burnus vypálil z dálky, brankář míč neudržel, první dorážka Červeného skončila na břevně, ale druhá Asterova už v síti – 0:1. Domácími však branka neotřásla, přidali na aktivitě a šance na sebe nenechali dlouho čekat. Melka hlavičkoval vedle,další hlavička letí pro změnu nad branku a pumelice z voleje rovněž. Na druhé straně letí Močkovského pokus těsně vedle, Asterovi ve slibné akci utíká míč a Červeného přímý kop z úhlu vyráží Vykoukal. Ve 33.minutě je na světě vyrovnání, Studnička uniká všem a Kanaval je bez nároku – 1:1. Za dvě minuty je volný Aster, ale jeho hlavička letí vedle, následuje na druhé straně zákrok Kanaval proti prudké střele. Sedm minut před přestávkou chybuje domácí obránce Aster se řítí sám na Vykoukala, ten ho fauluje a následuje vyloučení i penalta. Tu Červený proměnil a domácí hrají v deseti. Jenže konec poločasu patřil domácím. Přímý kop likviduje Kanaval a podobně si poradil i s nebezpečným centrem.

Kanaval vytáhl zákrok jak Petr Čech

Druhý poločas má překvapivý průběh z hlediska poměru hráčů na hřišti, protože to vypadá, že přesilovku hrají domácí. Jsou všude rychleji a bojují jak o život, proti tomu působí Bozkov velmi mátožně. A přicházejí šance domácích jak na běžícím pásu, jenže Kanaval je bravurně lividuje. Hosté přesto mohou zvýšit, jenže Aster místo střely volí přihrávku a Močkovský střílí těsně vedle. A 60.minutě už je vyrovnáno, Melka vyhrál hlavičkový souboj a Kepr pálí přesně – 2:2. A borci v červených dresech jsou nadále aktivní, prudká rána míří do tyče, po rohu zachránilo Bozkov břevno, dva nebezpečné centry končí v rukavicích Kanavala. Ojedinělou šanci hostů a to hlavičku Kobrleho vyráží domácí brankář a střelu Burnuse taktéž.Čtvrt hodiny před koncem uniká Studnička, ale Kanaval proti němu vytahuje fantastický zákrok. V poslední minutě mají štěstí domácí, že si nevstřelili vlastní branku a tím zajímavé utkání končí.

 

První poločas byl z naší strany celkem slušný, ale druhý se nám vůbec nepovedl. Vypadalo to, že přesilovku hrají domácí, byli všude rychleji a zaslouženě vyrovnali. My můžeme děkovat Liborovi Kanavalovi za, že máme bod, to byl nejlepší hráč na hřišti.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bozkov
Milan Mayer ( trenér SK Bozkov ): První poločas byl z naší strany celkem slušný, ale druhý se nám vůbec nepovedl. Vypadalo to, že přesilovku hrají domácí, byli všude rychleji a zaslouženě vyrovnali. My můžeme děkovat Liborovi Kanavalovi za, že máme bod, to byl nejlepší hráč na hřišti



Místo: T. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Pěnčín 17 58:10 47
2 TJ Slovan Hrádek nad Nisou 17 54:13 42
3 SK Skalice u České Lípy 18 41:22 34
4 FK Velké Hamry B 17 40:26 30
5 TJ Spartak Chrastava 18 42:29 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Lábek 18
2 Radim Věchet 14
3 Tomáš Kysela 13
4 Jaroslav Vacek 11
5 Jan Díl 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 72 64,3% 1
2 Jiří Klik 63 60,0% 0
3 Radek Hruška 25 32,5% 0
4 Vojtěch Brož 25 69,4% 0
5 Josef Paulovič 23 46,9% 1
Zobrazit celou tabulku