2:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky potvrdily roli favorita


Branky


61. S. Netolický , 65. R. Biško - 5. P. Klain , 48. M. Korec , 70. O. Murárik , 87. R. Mynář (p.)
0

Poříčany - Po hodně nepovedeném podzimu se ziskem pouhých sedmi bodů hrály Poříčany doma o částečnou reputaci v posledním kole s FC Horky. Domácí fotbalisty čekal ale hodně těžký úkol – pokusit se o body obrat lídra soutěže. Potvrdily se papírové předpoklady a už jistý půlmistr soutěže v Poříčanech zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá úvodní branka Horek

Pokud domácí vstoupili do utkání s cílem zaskočit favorita, byly jejich plány brzy narušeny. V 5' dostaly Poříčany hloupý a zbytečný gól, který vstřelil Klain - 0:1.  V další šanci musel zasahovat po střele Mynáře Kopecký. I na druhé straně musel zasahovat brankář, když si nebezpečný centr sebral přímo ze vzduchu. Kopecký se činil do poločasu ještě jednou, když vyrážel střelu Smetany.

Po dvou brankách a vyrovnání se Poříčany bodů nedočkaly

I na začátku druhého dějství se domácí dopustili chyby, kterou potrestal Kore - 0:2. Po druhé inkasované brance převzali iniciativu domácí a měli možnost kopat pokutový kop, který ale Slunéčko neproměnil. V 61' předvedl individuální akci Netolický a snížil - 1:2. O chvíli později bylo srovnáno po přesném zakončení Biška - 2:2. Domácí mohli jít dokonce do vedení, ale Koula v samostatném úniku nedokázal svou šanci proměnit.

 

Potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš. Po špatné komunikaci mezi domácími hráči se míče zmocnil Murárik a hosté znovu vedli - 2:3. V závěru hráli fotbalisté Poříčan vabank a po rychlém brejku byl ve vápně faulován hostující Horák. Penaltu v 87‘ proměnil Mynář - 2:4. 



Sestavy


SK Poříčany
A. Kopecký [-] - J. Koula [-] , F. Stárek [-] , V. Mužík [-] , R. Biško [-] , J. Slunéčko [-] , J. Petržílka [-] , S. Netolický [-] , L. Holler [-] , L. Mužík [-] (67. M. Bečka [-] ) , D. Procházka [-]

FC Horky nad Jizerou
P. Beran [-] - Z. Zahálka [-] , M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] , J. Horák [-] - M. Korec [-] (88. L. Hlaváček [-] ) , P. Klain [-] (87. J. Hložek [-] ) , R. Mynář [-] , O. Murárik [-] , S. Smetana [-] - R. Šimek [-] (77. M. Yerokhin [-] )

ŽK: 52. S. Netolický , 86. A. Kopecký - 37. R. Mynář , 59. O. Murárik , 64. S. Smetana .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - DRÁBEK Tomáš, PROSR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.