Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Berouně padlo devět branek, šest z nich dal Beroun


Branky


0

Beroun - V pohodě hrající Beroun si na svém hřišti poradil s Tuchlovicemi, ikdyž hosté dokázali vstřelit tři branky. Beroun jich totiž vstřelil šest. Polovinu berounských branek vstřelil Marek Horel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po třech brankách domácích přišlo snížení

Zápas měl od samého začátku velký náboj a padla také velmi rychlá branka. V 5' poslal domácí do vedení Krčma - 1:0. Navíc po půl hodině hry přidal druhou branku svého týmu Krůta a bylo to již 2:0. To ze strany Berouna nebylo vše a ve 41' se poprvné v zápase trefil Horel - 3:0. Tuchlovice nesložily zbraně a ve 43' snížil Hadrika - 3:1

Gólové hody i ve druhém poločase

Tuchlovicím narostla křídla, začali domácím zatápět. Navíc ve 47' přislo snížení na rozdíl jedné branky po trefě Brnovjáka - 3:2. Po tomto gólu to na hřišti bylo o velké vůli a bojovnosti. Hosté ale vyrovnat nedokázali a naopak sami třikrát inkasovali. V rozmezí dvou minut dokázal Markvart a Horel vrátit Berounu pohodlný náskok až na 5:2. Marek Horel navíc v 71' dovršil hattrick - 6:2. Poté se do střelecké listiny zapsali ještě hosté a to po zakončení Hafenrichtera - 6:3.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
R. Hosnédl [-] - M. Horel [-] (88. L. Marek [-] ) , M. Štrougal [-] (33. J. Král [-] ) , L. Sklenář [-] , T. Ježek [-] (46. D. Soukup [-] ) , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] , M. Krčma [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-] (81. L. Vávra [-] )

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Brnovják [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Pospíšil [-] (58. D. Chaloupka [-] ) , M. Cabejšek [-] , V. Kraus [-] , L. Hadrika [-] , J. Brož [-] , M. Fitko [-] , J. Nejedlý [-] , M. Pudil [-]

ŽK: 45. M. Krčma , 53. L. Sklenář , 75. D. Počta - 3. M. Fitko , 49. M. Pudil , 62. P. Hafenrichter .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.