4:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mynář se blýskl hattrickem


Branky


10. R. Mynář , 15. R. Mynář , 45. M. Korec , 61. R. Mynář - 88. J. Kunc , 90. E. Adjei
0

Horky - Čtvrtá Lhota přijela na hřiště lídra soutěže bez Romana Bednáře. Naopak domácí svého střelce měli k dispozici. Mynář si v utkání připsal hattrick. Dvě branky dal v prvním poločase v rozmezí pěti minut. Horky si vítězství pohlídaly a nezměnily to ani dva góly Lhoty na konci utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Mynář

Do první střelecké příležitosti se dostali hosté. V 5' zakončoval po uvolnění Kudely Mantlík vedle domácí branky. O pět minut později padla úvodní branka a byla do sítě Lhoty. Po nacvičeném signálu z rohového kopu nacentroval míč do vápna Smetana a Mynář vstřelil patičkou nádhernou branku - 1:0. Po průniku Klaina přišel z pravé strany z jeho kopaček centrovaný míč, který si našel Mynář a nedal brankáři šanci a v 15' zvýšil vedení svého týmu - 2:0.

 

Lhotě nešla upřít snaha vstřelit branku, ale nedokázali si vytvořit žádnou gólovou šanci. Dvě minuty před koncem prvního poločasu zahrával standardní situaci Tomáš Borek a dvakrát se vyznamenal brankář Beran a nedovolil hostům snížit. Poradil si s hlavičkou Neumanna i s dorážkou Danylycha. Ještě jedna branka v prvním dějství přeci ale padla. Na polovině Horek zachyboval při útoku Vlasatý a jeho úmysl domácí vystihli. Po rychlém brejku a přihrávce Horáka, šel Korec od poloviny hřiště sám na brankáře Vošmíka a překonal ho - 3:0. 

Lhota v závěru korigovala

Prvních patnáct minut druhého poločasu se hrálo bez šancí ve středu pole. V 61' přišla čtvrtá a poslední branka domácích v utkání. Nádeníček posla míč do běhu Mynáře a ten postupoval sám na Vošmíka, udělal kličku a do odkryté branky bezpečně zakončil - 4:0. Domácí se v další fázi nikam nehnali a utkání se už jen dohrávalo.

 

V závěru se Lhota přeci jen dočkala alespoň snížení a to hned dvěma góly. V 88' střílel Vlasatý a jeho střela byla zblokována na rohový kop. Na Borkův centr si naskočil Kunc a hlavičkou snížil - 4:1. V 90' byl u postranní čáry faulován Kudela. Přímý kop zahrával Adjei Eric Kwame a překvapil chybujícího a špatně vyběhnuvšího brankáře, kterého míč přelétl - 4:2. 



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
P. Beran [-] - Z. Zahálka [-] , M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] (64. M. Yerokhin [-] ) , J. Horák [-] - M. Korec [-] , P. Klain [-] (78. J. Hložek [-] ) , R. Mynář [-] , O. Murárik [-] (78. R. Šimek [-] ) , S. Smetana [-] - B. Nádeníček [-] (78. L. Hlaváček [-] )

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Mantlík [-] , R. Zlata [-] , O. Popok [-] (46. E. Adjei [-] ) , M. Kudela [-] , J. Kunc [-] , T. Borek [-] , D. Danylych [-] (71. R. Hejduk [-] ) , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 53. S. Smetana - 62. R. Mantlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - SVOBODA Jindřich, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.