2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Šimek zajistil Tuchlovicím bod navíc


Branky


0

Tuchlovice - Ve čtrnáctém kole čekalo na fotbalisty Tuchlovic derby s Novým Strašecím. Po bezbrankovém prvním poločase poslal hosty do vedení Duchoň a tento stav trval ještě v devadesáté minutě. Poté poslal zápas do penalt Kedroň. V penaltovém rozstřelu hrál hlavní roli brankář domácích, Martin Šimek. Přišel na hřiště právě na penalty a sedmá sérii patřila jemu. Nejrpve chytil penaltu Benešovi a vzápětí rozhodl o bodu navíc pro Tuchlovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas branku nepřinesl

Po pár vteřinách hry měli hosté hned vhodu rohového kopu, ale po něm nedošlo k žádnému zakončení. Hrálo se převážně ve středu pole, kde ani jeden z týmů nechtěl udělat žádnou chybu. V 5' vyzkoušel Kraus pozornost Doubravy, ten se z velké dálky zaskočit nenechal. V 10' si hostující brankář řádně oddychl. Po centrovaném míči zprava orazítkoval tyč vlastní branky Lukáš Mrázek. Úvodních patnáct minut zakončil střelou vedle branky z těžké pozice Svoboda. Poté přišly dvě chvíle Lukáše Beneše, přičemž nejprve jeho rozehrávku vystihl Kedroň, ale mířil vedle branky. Druhá situace už byla o poznání veselejší. Beneš poslal za domácí obranu krásnou přihrávku na Svobodu, před kterým byl u míče o pár vteřin dříve Pospíšil. Po dvaceti minutách pálil z velké dálky Kaválek, ale stejně jako o pár chvil později, nebyl úspěšný. V závěru poločasu vytáhl Doubrava střelu Hafenrichtera na rohový kop. 

Vyrovnání z poslední šance

Druhý poločas pokračoval v podobném tempu, jako ten první. Ve středu hřiště bylo možné vidět velké množství soubojů. Prvním hráčem, který se pokusil změnit skóre, byl Kaválek, ale s jeho pokusem si bezpečně poradil domácí brankář. O chvíli později měly Tuchlovice výhodu nepřímého volného kopu po řečích Mžourka. Po centrovaném míči od Krause a vyhraném souboji, spálil stoprocentní šanci Hafenrichter, když překopl z metru Doubravovu branku. Tato neproměněná šance přinesla klasickou situaci nedáš - dostaneš a pro domácí přišel trest.

 

V 66' byl na levé straně faulován Svoboda. Centrovaný mč Kaválka našel přesně hlavu Duchoně a po jeho hlavičce se Pospíšil natahoval marně - 0:1. Vedení mohl navýšit Svoboda, ale tentokrát vytáhl Pospíšil skvělý zákrok. Deset minut před koncem hostující obrana špatně odkopla míč a po střele Hadriky musel zasahovat Doubrava. Vše nasvědčovalo tomu, že si Nové Strašecí odveze z Tuchlovic všechny tři body, ale přišla 91' a bylo vše jinak. Míč do pokutového území hostů poslal dlouhým nákopem Fitko a po vyhraném souboji se k míči dostal Kedroň, udělal kličku brankáři a střelou do prázdné branky vyrovnal - 1:1. 

Střídání brankářů domácím vyšlo

Ještě před koncem utkání po vyrovnání došlo ke střídání brankářů v dresu domácích, Šimek nahradil Pospíšila. Ukázalo se to později jako klíčový moment. První začínali kopat hosté a kapitán Mrázek hned v první sérii přestřelil. Po něm byli úspěšní všichni střelci až do devátého pokusu. Za domácí proměnili Fitko, Hafenrichter, Chaloupka i Kedroň. Za hosty byli úspěšní Lukáš Mrázek, Kaválek, Bláha a Palko. Rozhodnutí měl na svých kopačkách desátou penaltou Brož, ale vychytal ho Doubrava. Pokračovalo se tedy dále. V šesté sérii uspěl brankář Doubrava i domácí Kraus. Dalším střelem byl Lukáš Beneš, kterého vychytal Šimek a poté sám se štěstím rozhodl, když si na jeho pokus Doubrava sáhl. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] (90. M. Šimek [-] ) - M. Pospíšil [-] (46. L. Hadrika [-] ) , V. Kraus [-] , M. Kedroň [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] (58. D. Chaloupka [-] ) , M. Brnovják [-] , J. Brož [-] , J. Tirol [-] , M. Fitko [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Beneš [-] , L. Mrázek [-] , M. Isteník [-] , M. Mžourek [-] , J. Mrázek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] (87. M. Bláha [-] ) , M. Cafourek [-] (70. M. Kříž [-] ) , M. Kaválek [-] , L. Palko [-]

ŽK: 15. M. Kedroň , 21. J. Brož , 76. J. Tirol , 90. L. Hadrika - 7. L. Mrázek , 9. P. Svoboda , 58. M. Mžourek , 75. P. Duchoň , 75. M. Kaválek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DUCKÝ František, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.