1:2p.
(1:0)
86. V. Ševr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bod navíc vystřelil pro Příbram Rampa


Branky


0

Lhota - Domácí měli k dispozici opět Bednáře, ale prosadit se gólově nedokázal. Výborný fotbal, který se hrál nahoru, dolů se divákům musel líbit. Branek padlo sice poskromnu, na každé straně po jednom a tak utkání dospělo až do pokutových kopů, ve kterých zařídil bod navíc pro Příbram Rampa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Lhoty zařídil Šalamoun

Od počátku utkání se do hostů Lhota zakousla a nenechávala Příbrami moc prostoru. Přesto to byli hosté, kteří měli první šanci utkání. Kombinace Voříška s Rampou uvolnila Bábíčka, který na vápně našel zcela volného Morava, ale jeho střela letěla těsně nad branku domácích. Domácí kleště se utáhly ještě více a Příbram čelila několika nebezpečným centrům. Po jednom centru byl míč sražen na rohový kop a po něm se nejlépe zorientoval Bednář, ale jeho střelu Solnař vyrazil, ovšem jen k Šalamounovi a ten poslal domácí v 11' do vedení – 1:0. O chvilku později hlavičkoval Mantlík nad branku hostů. V 25' centroval do vápna Příbrami Bednář a jeho míč našel Hejduka, ten ale netrefil míč z voleje podle svých představ. Domácí měli i další šanci, ale rána Borka nebyla přesná a minula branku Solnaře.

 

Po půl hodině začal fungovat hostům střed zálohy a Rampa s Rysem začali být nebezpeční. Hosté hrozili především z rychlého přechodu do útoku. Po jednom z nich přišel faul domácí obrany a Voříšek našel svým stříleným centrem na zadní tyči Vaška, který ale mířil jen do brankáře Vošmíka. Poté minul domácí Klíma a Adjei trefil pěknou střelou tyč hostující branky. Hrálo se ve velmi dobré tempu a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Vašek prodloužil po autovém vhazování na Bábíčka, ale ten minul. Ve 40' nacentroval Rys a jeho míč našel Vaška, kterému chybělo pár centimetrů k umístění střely k tyči. V poslední šanci prvního dějství se po kombinaci mezi Moravem a Vaškem objevil druhý jmenovaný, ale zakončoval pouze vedle branky Vošmíka.  

Vyrovnávající branku vstřelil Ševr

Do druhého poločasu nastoupili hosté odhodláni výsledek otočit a hrozili ze standardních situacích, ale bez zakončení. Do první šance druhého poločasu se ale dostali domácí. Přímý kop Borka zakončoval svou střelou Bednář vedle. Míče ve středu pole začal získávat Rampa a tím získávala Příbram poměrně klid. V 53' se dostal do domácího vápna Voříšek, ale opět netrefil branku. O minutu později netrefil z voleje Vašek centr Ryse a dorážku Bábíčka pokryl Vošmík.

 

Po hodině hry a kombinaci mezi Bábíčkem a Vaškem se po lajně dostal k centru Machač a našel v náběhu osamoceného Voříška, kterému střela opět nesedla. Po dvouch střídaní Příbram ještě více ožila. Poté navíc hosté vysunuli stopera Ševra na hrot a po několika vyhraných soubojích Bábíčka se hosté nakonec v 86' dočkali Ševrem vyrovnání – 1:1. Na konci utkání měli domácí několik přímých kopů v blízkosti vápna hostů, ale příbramská obrana i s brankářem Solnařem vše vyřešila. 

Výborný Solnař

Solnař dokázal chytit dvě penalty domácích. Vychytal Primuse a Mantílka a poté rozhodující penaltu a bod navíc zařídil pro Příbram Rampa. 



Ohlasy k zápasu



Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužsva: "Domácí byli výborný soupeř a individuální kvality měli na výborné úrovni. Počáteční štěstí a výborný Solnař nás dostal do klidu a naši hráči mohli pomýšlet na otočení zápasu. Nás může těšit další fakt, že jsme v základu měli dva hráče z dorostu r. 99 a vůbec se neztratili, spíše naopak. Dva body z hřiště soupeře jsou velmi cenné a přináší mužstvu sladkou odměnu za dřinu podstoupenou pro úspěch. Děkujeme za předvedené výkony a věříme, že odjížděli naši fanoušci spokojeni."



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] (76. R. Neumann [-] ) , R. Mantlík [-] , E. Adjei [-] , R. Hejduk [-] , R. Bednář [-] , T. Borek [-] , F. Klíma [-] (85. D. Danylych [-] ) , O. Popok [-] (67. L. Primus [-] ) , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - D. Morav [-] (68. D. Hančár [-] ) , D. Klemš [-] (60. P. Červeňák [-] ) , V. Machač [-] , P. Rys [-] , M. Vašek [-] (90. O. Matějka [-] ) , A. Bábíček [-] (87. V. Šilhavý [-] ) , J. Voříšek [-] (83. D. Hájek [-] ) , V. Ševr [-] , A. Rampa [-] , J. Krejča [-]

ŽK: 18. P. Rys .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - POSPÍŠIL Miloslav, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.