1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice otočily zápas ve druhém poločase


Branky


0

Poříčany - Poslední Poříčany přivítaly na svém hřišti celek Tuchlovic, který jsou v klidným středu tabulky. Lepší start do utkání měli domácí, kteří po poločase vedli, ale Tuchlovice ve druhém dějství utkání třemi brankami otočily a z Poříčan tak mohli hostující fotbalisté odjíždět spokojeni. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu vstřelil domácí Stárek

Začátek samotného utkání byl velmi opatrný a ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Do prvního náznaku šance se po nahrávce Krause dostal Chaloupka, ale domácí brankář zasahovat nemusel. Po úvodním seznámení se osmělili také domácí. V 15' se ocitl v nadějné pozici Mužík, ale střela se mu nepovedla a Šimek míč v klidu chytil.

 

V 25' se stav utkání měnil. K zakončení se dostal Stárek a překonal hostujícího Šimka – 1:0. Vedení mohlo být o chvíli později o dvě branky, ale Biško trestuhodně selhal v tutové pozici. V závěru prvního poločasu pálil Brnovják do domácích obránců a dorážku kryl Kopecký. 

V rozmezí dvaceti minut Tuchlovice utkání otočily

Úvod druhého poločasu vyšel Tuchlovicím na výbornou. V 54' rozjásal hosty svou střeli Brnovják a bylo srovnáno – 1:1. V 60' předvedl reflexní zákrok Kopecký po hlavičce Tirola a na druhé straně si poradil Šimek s pokusem Sedláčka. Hostům se v 75' povedl otočit stav ve svůj prospěch po zakončení Krause – 1:2.

 

O dvě minuty později přišla pro domácí další rána. V 77' se k míči dostal Cabejšek a bylo to o dva góly – 1:3. V závěru zápasu se Poříčanům snížit nepovedlo a tak si Tuchlovice odvezly plný počet bodů. 



Sestavy


SK Poříčany
A. Kopecký [-] - J. Prejsek [-] (78. L. Mužík [-] ) , F. Stárek [-] , V. Mužík [-] , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Petržílka [-] , L. Holler [-] (63. J. Slunéčko [-] ) , D. Procházka [-] , J. Biško [-] , M. Volavka [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - M. Pospíšil [-] (60. M. Fitko [-] ) , M. Brnovják [-] , V. Kraus [-] , D. Chaloupka [-] , M. Kedroň [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] , J. Nejedlý [-] , J. Tirol [-]

ŽK: 32. L. Holler , 39. D. Procházka , 88. P. Sedláček .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - HOLAKOVSKÁ Tereza, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.