Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný inkasovalo čtyřikrát do poločasu, poté Hvozdnice dala ještě další dvě branky


Branky


0

Hvozdnice - Souboj města a vesnice. Slaný se s svým počtem obyvatel přes patnáct tisíc a Hvozdnice naopak necelých pět set. Ovšem ani toto nehrálo roli, ba naopak. Hvozdnice si po předchozích zápasech a spustě neproměněných šancí udělala střelnici a Slaný inkasovalo rovnou šestkrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rozmezí čtyř minut tři vstřelené branky

Skvělý začátek a úvodních patnáct minut rozhodlo o výhře, v rozmezí mezi devátou a třináctou minutou se Hvozdnice trefila hned třikrát. V 9' si postavil míč k exekuci přímého volného kopu ze vzdálenosti více než dvacet metrů Hnilička a překvapil Sedláka v bráně hostí, který byl proti této střele zcela bezmocný – 1:0. Za dvě minuty se individuální akcí prezentoval Novák a našel na pravé straně Obermajera a ten křížnou střelou na zadní tyč rozjásal domácí příznivce a hráče podruhé – 2:0. Ve 13' nacentroval do vápna Novák a míč si našel Mráz, který dokázal prostřelit hostující brankáře – 3:0.

 

Poté mělo míč na svých kopačkách Slaný, ale k žádné šanci se hosté nedostali. Domácím padlo naopak do branky úplně všechno. Ve 36' přihrával Stracený na Mráze a ten z velkého úhlu propálil slánského brankáře počtvrté – 4:0. 

Hořejší zaznamenal čestný úspěch hostů

Na začátku druhého poločasu spálil dvě gólové šance Obermajer a tak se hostům podařilo snížit. V 55' chybovala hvozdnická obrana a Hořejší snížil – 4:1. Definitivní odpor hostů přinesla páta branka. V 69' přišel na hřiště Rochl a po necelé minutě pobytu na hřišti se po přihrávce Mráze zapsal do listiny střelců i on – 5:1.

 

V dalších šancích si nevěděli rady Tomanec, kterého vychytal Sedlák a gólem neskončily ani pokusy Mrhala a Rochla. Na druhé straně zasahoval Hubínek po střele Ahmeda. V 85' dal výsledku definitivní podobu Tomanec, který uklidil do sítě odražený míč z hranice bílého bodu, který je určen na pokutový kop. 



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , L. Obermajer [-] (69. K. Rochl [-] ) , M. Novák [-] , J. Neumann [-] , L. Stracený [-] (77. J. Mrhal [-] ) , M. Dolejš [-] (73. D. Petschl [-] ) , M. Hnilička [-] , O. Hodosi [-] , L. Mráz [-] , M. Matys [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] (63. M. Pospíšil [-] ) , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , L. Stožický [-] , M. Tikovský [-] (46. U. Ahmed [-] ) , T. Vimr [-] , M. Holly [-] (19. D. Sirůček [-] ) , J. Kubaška [-] , P. Volgner [-]

ŽK: 34. M. Tikovský , 56. O. Zelenka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - DOHNAL Lukáš, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.