2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl střídající Stárek a Poříčany tak braly tři body


Branky


0

Poříčany - Domácí byli na samotném chvostu tabulky pouze se čtyřmi body a tak nutně už potřebovali zabrat. Nečekalo je ale nic lehkého, ale na těžkém terénu dokázaly Poříčany Hvozdnici porazit a připsaly si tak velmi důležitou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během minuty vstřelily oba týmy branku

Utkání na podmáčeném terénu přineslo velké množství soubojů, navíc domácí i dlouhými míči využívali vysokého Sedláčka a ten se svou výškou hlavičkové souboje vyhrával a míče prodlužoval za obranů hostů. Takto se domácí dostali do dvou dobrých šancí, když právě Sedláček vyhrál dva hlavičkové souboje, ale v první šanci nemířil přesně Petržílka a ve 25' neměl  hostující Hubínek žádný problém se slabou střelou Slunéčka. Hosté měli velkou šanci o chvíli později Hniličkou, který překonal sice brankáře Kopeckýho, ale mířil těsně vedle. 

 

Ve 32' zahrávali domácí standardní situaci a míč z kopaček Mužíka tečoval Sedláček za záda Hubínka - 1:0. Vedení domácím vydrželo jen necelou minutu. Hned po rozehrávce našel Neumann za obranou Obermajera a ten přesnou střelou k tyči vyrovnal - 1:1. 

Střídající Stárek zajistil Poříčanům tři body

Druhý poločas začal obdobně jako poločas první a hru zdobilo opět několik vzdušných soubojů. Přesto už po pěti minutách druhého dějství pálil hostující Mráz, ale Kopecký zasahovat nemusel. Na druhé straně naopak musel po hlavičce Hollera brankář zasahovat. V 65' zkoušel pozornost Hubínka poříčanský Volavka, ale střela mířila nad branku. V další šanci se ocitl Sedláček, ale jeho střelu zablokovala hostující obrana. Brankou neskončila ani střela hvozdnicekého Nováka. 

 

V 75' už třetí branka v utkání padla a byla do sítě Hvozdnice. Ze strany nacentroval Krombholz a míč dopadl až ke Stárkovi, který poslal domácí podruhé v utkání do vedení - 2:1.  Zbytek utkání Poříčany kontrolovali a vítězství si pohlídaly. 

 

 



Sestavy


SK Poříčany
A. Kopecký [-] - D. Procházka [-] , V. Mužík [-] (66. F. Stárek [-] ) , J. Krombholz [-] (89. F. Ludvíček [-] ) , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Slunéčko [-] , J. Petržílka [-] , L. Holler [-] , J. Biško [-] , M. Volavka [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , L. Obermajer [-] (70. M. Matys [-] ) , M. Novák [-] , J. Neumann [-] , L. Stracený [-] , M. Dolejš [-] , M. Hnilička [-] , O. Hodosi [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - PROSR Tomáš, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.