2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 10:15

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě trefy v devatenácté minutě rozhodly o výhře Kutné Hory


Branky


19. L. Marek , 19. D. Cimr - 63. L. Hajník
0

Kutná Hora - Fotbalisté Kuné Hory v devátém kole krajského přeboru na domácím hřišti přivítali Tuchlovice. V případě vítězství za tři body se mohli kutnohorští svěřenci trenéra Kulhánka dotáhnout na svého soupeře. To se po výhře domácích dva jedna také stalo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během jedné minuty dvě vstřelené branky domácích

Utkání na těžkém terénu začali domácí lépe. Do prvního náznaku šance se v 5' dostal Hradílek, ale jeho střele chyběla přesnost. Kutná hora se branky dočkala v 19' a v té samé minutě přidali domácí dokonce i druhou branku. Nejprve vyzval svou přihrávkou Hradílek do zakončení Cimra, který propálil Pospíšila – 1:0. V té samé minutě hned po rozehrávce udělaly Tuchlovice chybu a centrovaný míč zasáhl Marek a hlavou zvýšil – 2:0.

 

Vedení mohlo být ještě vyšší, ale ve 30' Pospíšil vyrazil střelu Kulhánka na rohový kop, který hostující obrana ale odvrátila. V další šanci střílel ve 38' Cimr, ale z nadějné pozice přestřelil. 

Hajník se trefil krásně z přímého kopu

Do druhého poločasu vstoupila Kutná Hora opatrně. Věděli, že nesmí udělat žádnou chybu, aby se soupeř nedočkal snížení. V 55' musel zasahovat po střele Krause domácí Malý. V 63' byl Malý už ale krátký na krásnou střelu Hajníka z přímého kopu - 2:1. 

 

Vstřelená branka dala hostům křídla. Začali více útočit a v 70' mohlo přijít vyrovnání. Ke střele se dostal Kraus, ale domácí obrana jeho střelu zablokovala. O chvíli později si s hlavičkou Brože poradil domácí brankář.  Do dobré pozice se v 80' dostal kutnohorský Saulich, ale mířil jen do připraveného Pospíšila a stejně skončila i střela Cimra. 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "První poločas měl parametry, které jsme chtěli. Díky těžkému terénu byl poločasový výsledek dva nula málo. Minimálně dvě, tři šance na zvýšení náskoku jsme měli. V této soutěži je to tak, že když se soupeř dostane do trháku o dvě branky, tak se výsledek těžko obrací. Málo využíváme toho, že soupeř přijede z velké dálky a hraje se v deset hodin ráno, nejsme schopni využít jeho rozlámanosti. Představoval bych si, že bychom úvody zápasů měli zvládat lépe. Máme ale tři body, a to jsme chtěli. Dotáhli jsme se na zisk patnácti bodů, což je vršek tabulky. To je dobré, mrzí mě ale obdržená branka."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] (85. J. Kraus [-] ) , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] (90. B. Franc [-] ) , P. Bílek [-] , P. Saulich [-] , L. Marek [-] (73. J. Svoboda [-] ) , V. Piskač [-] , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Balík [-] (70. M. Pospíšil [-] ) , M. Brnovják [-] (46. M. Fitko [-] ) , V. Kraus [-] , D. Chaloupka [-] , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] , L. Hajník [-] , J. Tirol [-] , J. Nejedlý [-] , J. Brož [-]

ŽK: 64. O. Matoušek - 57. J. Tirol , 64. M. Balík , 87. M. Pudil .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Hes Filip - VYHNAL Karel, MAREK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.