2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 10:15

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strašecí i díky dvěma trefám Kapka vyhrálo v Libiši


Branky


27. Z. Šenkeřík , 58. M. Šobr - 48. J. Kapek , 55. J. Kapek , 86. L. Palko
0

Libiš - Dlouhá cesta a brzký ranní čas nehrál roli. Hosté z Nového Strašecí i přes úvodní branku Šenkeříka otočili zápas a z Libiše si odvezli tři body. Výhra je navíc posunula na třetí místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Libiše zařídil Šenkeřík

Libiš do utkání vstoupila aktivně. Domácí se pokusili strašecké zatlačit, ale nedostávali se k zakončení. Jejich snaha končila před pokutovým územím. První šance utkání přišla až ve 27' po chybě hostů v rozehrávce a z levé strany si na centrovaný míč Očovana naskočil Šenkeřík a hlavou překonal Doubravu – 1:0.

 

Strašecí zahrozilo ke konci poločasu po standardních situacích. Nejprve centroval Palko, ale Duchoň nedoskočil a poté opět po centrovaným míči od Palka hlavičkoval Lukáš Mrázek, ale jeho hlavičku kryl Brožek. 

Hosté zápas otočili, dvakrát se trefil Kapek

Druhý poločas začal vyrovnaně. Ve 48' byl faulován Ducár a trestný kop zahrával Lukáš Mrázek a jeho střelu vyrazil domácí brankář jen do míst, kde stál Kapek, který neměl problém míč doklepnout do branky – 1:1. V 55' už hosté vedli. Svoboda skvěle udržel míč a u rohového praporku byl faulován. Míč centroval Palko a na přední tyči se hlavou prosadil svým druhým gólem v utkání Kapek.

 

Vzápětí v 58' bylo opět srovnáno. Přízemní centr do vápna od Duška uklidil za Doubravu Šobr - 2:2. Poté se třikrát vyznamel Doubrava, který vychytal pokusy Šenkeříka a dvakrát i Zuskina. V 86' se individuální akcí blýskl Lukáš Mrázek a přesným míčem našel Palka, který střelou do šibenice poslal hosty do vedení – 2:3. 



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - P. Dušek [-] , P. Očovan [-] , P. Dobrovolný [-] , P. Zuskin [-] , M. Šobr [-] , Z. Šenkeřík [-] , J. Pořízek [-] (73. T. Stejskal [-] ) , O. Kolísek [-] , M. Malák [-] , J. Prieložný [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] , M. Erba [-] (66. M. Cafourek [-] ) , M. Isteník [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] (46. M. Kříž [-] ) , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] , J. Ducár [-] , M. Bláha [-]

ŽK: 49. M. Šobr , 88. P. Očovan - 29. J. Kapek , 55. L. Mrázek , 90. M. Bláha , 90. P. Doubrava .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vokoun Daniel - PEJŠA Tomáš, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.