1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Galbavý dvakrát pomohl Slánským k vítězství


Branky


0

Nové Strašecí - Do Nového Strašecí zavítalo Slaný a oba týmy hrající v dobré formě chtěli zvítězit. Strašecí doma dokonce poslední zápasy válcovalo jednoho soupeře za druhým, ale zápas se Slaným se moc nepovedl a hosté si tak po třech vstřelených brankách odvezli zaslouženě všechny body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš

Do první šance se po hlavičkované v pokutovém území hostů dostal Kapek, který z první vystřelil, ale ještě před Sedlákem jeho střelu zablokoval Kubaška. Slaný poprvé zahrozilo v 11' střelou Tikovského, kterého přesným míčem našel Vimr. Doubrava se ale vyznamenal a tak se hrálo i nadále bez branek. Po půl hodině hry se potvrdilo nedáš – dostaneš. Ve 29' se řítil sám na branku Slanýho Ducár, ale proti byl skvělý Sedlák, který ho dokázal vychytat a z protiútoku nacentroval do vápna z levé strany Holly a Tikovský trefil míč parádně a překonal Doubravu – 0:1.

 

Ve 34' byl ve vápně domácích faulován Vimr Doubravou a ten za svůj faul obdržel ještě žlutou kartu. Ve 35' se měnilo skóre podruhé po střele Galbavého ze značky pokutového kopu – 0:2. V poslední minutě prvního poločasu převzal domácí Svoboda míč na vlastní polovině a jeho průnik zastavil Holly faulem se žlutým oceněním v nebezpečné vzdálenosti před Sedlákem. Trestný kop zahrával Kaválek, ale Sedláka nepřekonal. 

Isteník pouze korigoval

Po změně stran byla hra místy neurovnaná, ani jedno z mužstev si šance nevytvořilo a hrálo se spíše mezi šestnáctkami. V 62' chyboval strašecký Kapek, kterému sebral míč Vimr a šel sám na brankáře Doubravu, ale svůj únik ani nezakončil. Na druhé straně vzápětí zahrozil Svoboda a jeho střela mířila jen těsně vedle slánské branky. V 75' se neujal ani rychlý kontr Marouška, který ještě připravil pro Tikovského, ale ten nemířil přesně. Snaha domácích končila na dobře bránících hostech a nedocházelo k žádnému zakončení.

 

V 84' nastřelil Galbavý tyč brány, ve které stál Doubrava. V 89' se už Galbavý přesnou střelou k tyči mohl radovat ze své druhé branky v utkání – 0:3. V 91' se domácím po standardní situaci povedlo Isteníkem snížit na konečných 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Lukáš Beneš: "První poločas jsme byli špatní. Klíčové asi bylo, že za stavu 0:0 neproměnil své sólo Ducár a hned z protiútoku jsme dostali na 0:1 a do poločasu jsme inkasovali podruhé. Ve druhém poločase se zápas už jen dohrával. Neměli jsme den a Slaný vyhrálo zaslouženě."

SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Dosud Nové Strašecí doma své soupeře drtilo. Dnes však narazilo na dobře připraveného soupeře. V minulé sezóně totiž bylo strašecké mužstvo jediným, se kterým jsme neuhráli ani jediný bod. Slánští hráči tak z hřišť svých soupeřů přivezli již osm bodů, a to je slibné. Navíc nyní se nám podařilo vyhrát potřetí v řadě a protože za týden hrajeme na domácím trávníku, budeme chtít na dosavadní výsledky navázat."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Kapek [-] (63. M. Isteník [-] ) , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] (45. M. Cafourek [-] ) , M. Bláha [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - O. Zelenka [-] , J. Maroušek [-] (79. L. Stožický [-] ) , F. Hansl [-] , M. Tikovský [-] (76. U. Ahmed [-] ) , J. Galbavý [-] (89. J. Hořejší [-] ) , T. Vimr [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (83. M. Žahour [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Volgner [-]

ŽK: 33. P. Doubrava , 48. P. Svoboda , 57. J. Kapek , 78. L. Mrázek - 44. M. Holly .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šulcová Lucie - ŽÁKOVÁ Dagmar, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.