3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:15

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora vytěžila z minima maximum i díky dvěma brankám Kulhánka


Branky


13. V. Semrád (p.) , 38. J. Kulhánek , 68. J. Kulhánek - 39. M. Novák
0

Kutná Hora - Souboj sousedů v tabulce, kdy ani jeden ze soupeřů se nepotýká s ideální formou. Kutnohorští dokonce poslední čtyři zápasy nevyhráli za tři body a Hvozdnice odešla poražena v posledních dvouch zápasech a sérii protáhla na tři zápasy. I když samotný průběh utkání možná výsledku neodpovídá, ale na šance se nehraje. Kutná Hora dala o dvě branky více a v utkání zvítězila.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kulhánkova branka byla vítězná

Úvod zápasu se odehrával ve středu pole, ale větší část měli míč na kopačkách hosté. Do vedení šla ale Kutná Hora. Ve 13' byl ve vápně faulován Hradílek a následný pokutový kop proměnil Semrád a otevřel tak skóre utkání – 1:0. Hvozdnice měla dvě gólové příležitosti po půl hodině hry. V ideální pozici se na penaltě zjevil Dolejš, ale bohužel pro něj mířil jen vedle branky domácích. Vzápětí už Malý musel zasahovat po přesné hlavičce Nováka, který se parádně položil do centru Mráze a domácí brankář předvedl ještě lepší zákrok.

 

Ve 38' to bylo už o dvě branky. Kulhánek dostal přesný centr a hlavičkou poslal míč do protipohybu hostujícího brankáře Hubínka. Hned po rozehrávce ve 39' došlo ke snížení z kopaček Nováka, který využil parádní pas od ex-ligového Luďka Straceného. 

Skvělý brankář Malý vychytal tři body

Hvozdnice byla odhodlána s utkáním něco udělat, ale proti byl brankář Malý. V 50' se ocitl sám před domácím brankářem Obermajer, ale v tutové pozici se proti němu reflexním zákrokem předvedl Malý. O pět minut později se situace opakovala, ale tentokrát Obermajer mířil po centru Hniličky hlavou a Malý se musel proletět, aby zabránil inkasované brance. Hosté trápila koncovka i nadále.

 

Stracený mířil nad a Dolejš mířil doprostřed brány. A tak přišel trest v podobě vstřelené branky domácích. Rychlý kontr domácích nejprve zablokovala hvozdnická obrana, ale z dorážky už mířil přesně a podruhé v utkání Kulhánek - 3:1. Korigovat v 80' mohl Tomanec, ale z hranice velkého vápna minul bránu. V poslední minutě vyrazil Malý střelu Matyse a Matoušek odkopl do bezpečí.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Potřebovali jsme zvítězit, a to i vzhledem k tomu, že jsme v posledních čtyřech kolech nedokázali vyhrát za tři body. Podařilo se nám jít brzy do vedení a hru jsme měli poté pod kontrolou. Přidali jsme i druhý gól, ale bohužel hned po rozehrávce jsme inkasovali na jedna-dva. Trochu jsme se poté sesypali, což se projevilo i v úvodu druhé půle, kdy měli hostě tři nebo čtyři dobré šance. V tu chvíli nás podržel brankář Malý. Utkání to lehké nebylo, protože máme mladý nezkušený tým. Nicméně s tím se musíme poprat a zkušenosti postupně nabírat. Přeci jen každý tým, se kterým se nyní utkáváme má ve svém středu minimálně dva, tři hráče se zkušenostmi z vyšších soutěží. Naše hra sice moc oku lahodící není, ale svou bojovností jsme zápas ubojovali. Nějaké náznaky pěkných akcí tam ale byly, což je pozitivní, ale hlavní je, že máme tři body."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - J. Kulhánek [-] , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] , J. Kraus [-] , P. Saulich [-] , L. Marek [-] (65. J. Svoboda [-] ) , V. Piskač [-] , D. Cimr [-] (87. P. Bílek [-] ) , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , L. Obermajer [-] , L. Stracený [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , M. Hnilička [-] , O. Hodosi [-] , L. Mráz [-] (46. M. Matys [-] ) , K. Rochl [-]

ŽK: 7. O. Matoušek , 32. D. Cimr , 90. P. Malý - 28. L. Třešňák , 70. M. Hnilička .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.