Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickem se na výhře Libiše podílel Šenkeřík


0

Libiš - Zápas dvou týmů z odlišného koutu tabulky, ve kterém byl jasný favorit - domácí Libiš. Důvod nebyl jen jediný. Poříčany první body sezony získaly až v pátém kole. Naopak Libiš je horkým kandidátem na postup o soutěž výš, ze které poslední ročník spadla. Dále mají domácí nejlepšího střelce soutěže, Zdeňka Šenkeříka, který má na začátku sezony neuvěřitelnou formu, kterou potvrdil i v tomto zápase s Poříčany a trefil se hned třikrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šenkeřík udeřil již v páté minutě

Libiš dominovala od úvodního hvizdu a hned ve 2' nebezpečně pálil Očovan do obránce Poříčan, který odvrátil na rohový kop. Z následujícího rohu nic nebylo a dokonce nedošlo ani k zakončení. Jako první se v 5' prosadil Šenkeřík, když zužitkoval přesnou přihrávku Peška. Ve 25' to bylo už o dvě branky. Šobr si narazil s Pořízkem a první jmenovaný tváří v tvář golmanovi nedal Kopeckému žádnou šanci - 2:0.

 

Libiš pokračovala ve své aktivitě a ve 30' orazítkoval levou tyč střelec druhé branky Šobr. Konec prvního poločasu mohl přinést další branku domácích. Po nacvičeném signálu z trestného kopu přihrával Očovan zcela volnému Dobrovolnému, ten ale netrefil zcela odkrytou bránu. 

Výsledek nakonec tenisový

Libiš vstoupila aktivně i do druhého poločasu a s přehledem držela míč ve své moci. Hned v 52' se trefil hlavou a podruhé v utkání hrající trenér Šenkeřík - 3:0. V 67' neměl Kopecký na tvrdou střelu Pořízka - 4:0. 

 

O tři minuty již bylo skóre o pět branek a svůj hattrick završil nestárnoucí Šenkeřík - 5:0. V 80' přidal další libišskou branku Kvída - 6:0. Jen kosmetickou úpravou skóre byla trefa hostujícího Slunéčka v samotném závěru - 6:1. 



Sestavy


TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - J. Prieložný [-] , P. Očovan [-] , P. Novotný [-] , Z. Šenkeřík [-] (82. I. Adenubi [-] ) , P. Dobrovolný [-] , M. Šobr [-] , J. Pořízek [-] (73. D. Zajac [-] ) , M. Pešek [-] , M. Malák [-] , P. Dušek [-] (65. T. Kvída [-] )

SK Poříčany
A. Kopecký [-] - J. Prejsek [-] , V. Mužík [-] , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Slunéčko [-] , J. Petržílka [-] , F. Ludvíček [-] (63. D. Procházka [-] ) , L. Holler [-] , L. Mužík [-] (46. J. Krombholz [-] ) , M. Volavka [-]

ŽK: 27. M. Malák - 65. V. Mužík , 73. D. Procházka , 90. J. Petržílka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, HES Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.