Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice schytala od Horek bůra!


Branky


0

Horky - Domácí šli do utkání s jasným cílem. Chtěli odčinit překvapivou porážku z Berouna, ale proti nim nestál jednoduchý soupeř, i když podle výsledku se to může zdát. Horky totiž daly Hvozdnici pět branek a o čisté konto přišly až samotném závěru, kdy se trefil kanonýr soutěže Mráz. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za půl hodiny vedly Horky o tři branky

V první šanci zápasu se v 10' ocitl hráč se jménem ligovým, i když v tomto případě šlo pouze o shodu jmén. Jana Hušbauera vychytal domácí Durov. Horky z první šance udeřily a v 18' po přesné hlavičce Klaina vedly - 1:0.

 

V 25' bylo utkání už o dva góly. Nádeníček využil chyby hostující obrany a postupoval sám na Hubínka a prokázal nemalé zkušenosti a nedal brankáři šanci - 2:0. Po půl hodině střelou z dálky zvýšil na 3:0 Korec. Ve 40' trefil ještě Šťastný tyč. 

Čestnou branku Hvozdnice vstřelil Mráz

První šance druhého poločasu přišla až po hodině hry a byla z toho branka z kopaček Bastera - 4:0. A o chvíli později, v 63' vedli domácí již opět vyšším rozdílem. Střelu Nádeníčka neudržel Hubínek a k dorážce se dostal Korec, který neměl problém uklidit míč do prázdný branky - 5:0. 

 

Hosté se korigování dočkali v 90' po zakončení kanonýra Mráze - 5:1.



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] , P. Klain [-] , Z. Zahálka [-] (67. J. Hložek [-] ) - O. Murárik [-] , J. Horák [-] , S. Smetana [-] , T. Baster [-] (63. M. Yerokhin [-] ) - B. Nádeníček [-] (63. T. Doležal [-] ) , M. Korec [-] (75. R. Šimek [-] )

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] (75. P. Soukup [-] ) , J. Hušbauer [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 28. J. Horák , 44. M. Korec , 72. O. Murárik - 67. M. Matys .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.