3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 10:15

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky Kaválka stačily jen na bod


Branky


0

Kutná Hora - Fotbalisté Nového Strašecí v posledních dvou zápasech vstřelili dohromady deset branek. Do toho utkání nevstoupili ale šťastně a od samého začátku prohrávali. Hosté měli několik šancí, které nedokázali využít a navýšit vedení po dvou brankách Kaválka. Ve druhém poločase přišel trest a i domácí měli několik šancí na rozhodnutí. Spravedlivá remíza a šťastnější domácí v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaválek otočil vedení na stranu novostrašeckých

Kutnohorští fotbalisté po posledních nepovedených výkonech vstoupili do utkání aktivně a již v 7' se po nahrávce Krause trefil parádně pod břevno Šesták - 1:0. Vzápětí mohl vyrovnat Mžourek, ale z malého vápna přestřelil branku Jeřábka. V 15' vystřelil Kapek a jeho rána orazítkovala tyč a v další šanci neuspěl ani Kaválek.

 

Hosté se dočkali ve 26' a po přesné střele Kaválka přišlo vyrovnání - 1:1. Ten samý hráč o dvě minuty později poslal Strašecí do vedení - 1:2. Na obě branky Kaválka nahrával Svoboda. Druhý jmenovaný mohl zvýšit ve 35' vedení hostů. Proti byl skvělý Jeřábek, který vyrazil na rohový kop. V poslední šanci v závěru prvního poločasu těsně minul Ducár. 

 

 

Strašecí pokračovalo v pálení šancí a přišel trest

I druhý poločas začal šancemi hostů. V 50' šel sám na Jeřábka Ducár, ale napálil míč pouze do něj. V další šanci neuspěl ani Palko, který střílel mimo. Zvýšit mohl Svoboda, ale toho opět vychytal skvělý Jeřábek. V 70' mohl završit hattrick Kaválek. Z dobré pozice minul branku domácích a o minutu později překopl Ducár z malého vápna.

Potvrdilo se nedáš - dostaneš. V 75' skončil míč po střele Cimra až za Doubravou - 2:2. Domácí byli po vyrovnání jako vyměnění. V 80' v dobré pozici nepropálil Piskač hradbu těl před sebou. Střelu Hradílka vyrazil Doubrava zpátky k domácímu hráči, ten bombou mířil vedle. Ke vstřelené brance nevedlo ani ukvapené zakončení Marka a tak po hvizdu hlavního rozhodčího přišly na řadu pokutové kopy. 

 

Skvělý Jeřábek vychytal domácím bod navíc

Za domácí se trefili úspěšně všichni střelci. Naopak hosté ze čtyř penalt dali pouze jednu. Ducár trefil tyč a Kapka s Kaválkem vychytal Jeřábek. Jediný úspěšný střelec Strašecí v penaltách byl Palko. Rozhodující penaltu proměnil kapitán domácích Filipec. 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Stále je vidět, že máme mladé a nezkušené mužstvo. Vypadá to, že Franc s Wolfem budou zranění dlouhodobě a po brankáři Malém nemůžeme chtít, aby řídil hru. To jsou jediní tři zkušení hráči. Chtěli jsme začít aktivně, vstřelili branku a měli utkání v moci. Jenže po patnácti minutách vypadneme z konceptu a do poločasu jsme mohli prohrávat taky i 4:1. Ve druhém poločase se nám podařilo srovnat, v tu chvíli jsme měli čtyři šance, které jsme ale nedali. Remíza je proto asi spravedlivá.Zápas a zejména penalty se vydařily brankáři Vojtěchu Jeřábkovi. Na trénincích mu penalty jdou a i kdyby chytal Malý, uvažovali jsme, že bychom ho v případě nerozhodného výsledku na rozstřel poslali."

TJ Sokol Nové Strašecí
Lukáš Beneš: "V tomto utkání je remíza asi spravedlivá. I když jsme měli přidat uklidňující třetí branku, protože šancí jsme měli dost. Poté bychom už asi tři body získali. Na druhou stranu musím říci, že po obdržené vyrovnávající brance byli právě domácí lepším týmem a také oni měli několik šancí. Mohli jsme inkasovat a také odjet bez bodového zisku."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
V. Jeřábek [-] - J. Svoboda [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] , P. Bílek [-] , P. Saulich [-] , R. Šesták [-] , V. Piskač [-] , D. Cimr [-] , J. Kraus [-] (87. L. Marek [-] ) , V. Semrád [-] (74. C. Jarkuliš [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Kaválek [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] (82. M. Cafourek [-] ) , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] (90. M. Kříž [-] ) , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] , M. Erba [-] , M. Mžourek [-]

ŽK: 38. P. Bílek , 80. J. Kulhánek - 31. P. Svoboda .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - HOLAKOVSKÁ Tereza, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.