J. Galbavý 29. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby ovládla Lhota


Branky


29. J. Galbavý (p.) - 5. L. Primus , 34. J. Kunc , 57. J. Kunc
0

Slaný - V prvním kladenském derby se utkaly týmy Slaného a Lhoty. Domácí chtěli potvrdit zisk bodů z posledního domácího zápasu. Věděli ale, že je nebude čekat nic lehkého. To se také potvrdilo na hřišti a z výhry se radovala Lhota. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galbavý vykřesal domácím naději, utnul ji Kunc

Do první šance utkání se dostali hosté. Za domácí obranu si naběhl Zlata, ale centrovaný míč nedokázal usměrnit na Sedlákovu bránu. V 5' rozehrával Galbavý přímý volný kop, ale jeho centr hostující obrana odvrátila tak, že z toho byl rechlý brejk na druhé straně. Tři hráči Lhoty šli na jediného obránce. Míč táhl Primus a rozhodl se pro něj správně. Vystřelil a přesnou ránou na zadní tyč a odrazem od ní poslal Lhotu do vedení - 0:1. V 17' byl faulován Vimr. Míč z kopaček Galbavého našel zcela volného Hansla, ten míč trefil pouze ramenem a Vošmík v bráně Lhoty nemusel ani zasahovat.

 

Po necelé půl hodině hry fauloval Kwame v pokutovém území Galbavého. Sám faulovaný hráč si postavil míč na značky pokutové kopu a bezpečně vyrovnal - 1:1. Ve 33' vystřelili z přímého kopu Šalamoun, ale Sedlák skvělým zákrokem jeho střelu pod břevno vyrazil na rohový kop. Po centru od rohového praporku udělal velkou minelu domácí Kubaška a místo odkopu nahrál pouze hráči hostů. Klíma se z první opřel do míče a orazítkoval břevno. Odražený míč se dostal k volnému Kuncovi, který pohodlně a přesně zamířil hlavou k právé tyči - 1:2.  V další šanci hlavičkoval nepřesně hostující Hejduk a před koncem poločasu si stejně počínal i Galbavý. 

 

Kunc se trefil v utkání podruhé

Slaný chtělo vyrovnat a dostalo hosty pod tlak. Ve 48' po centru Stožického sklepl míč Hořejší pro Galbavého, ale ten z dobré pozice netrefil bránu Vošmíka. V 57' se k míči dostal Kunc a přeloboval vyběhnutého Sedláka - 1:3.

 

Domácí se snažili, ale branku to nepřineslo. Po centru Vimra pálil z Otočky Hořejší, ale se střelou Vošmík neměl žádné problémy. V 85' mířil Galbavý vedle. V poslední minutě mohl dát čtvrtý gól hostů Mantlík, ale jeho nebezpečnou střelu kryl Sedlák. 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Dnešní výsledek je pro nás zklamáním. Nepodařilo se nám na domácí půdě potvrdit zisk bodů z minulého týdne. Lhota zápas zvládla, záhy po našem vyrovnávacím gólu šla znovu do vedení a výhru potvrdila po změně stran z ojedinělé útočné akce. Někteří naši hráči dnes zůstali svým výkonem trochu za očekáváním, takže možná přijdou změny v sestavě. Zisk pěti bodů po odehraných čtyřech kolech není nijak závratný, zvláště pak, když nyní nás čekají dva zápasy venku. Příští neděli zajíždíme na malé hřiště do Poříčan, které jsou zatím jako jediné v soutěži bez bodového zisku a týden nato do Rejšic, a ty doma body příliš neztrácejí."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] (77. U. Ahmed [-] ) , J. Hořejší [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (62. J. Maroušek [-] ) , M. Pospíšil [-] (62. M. Tikovský [-] ) , M. Žahour [-] (46. L. Stožický [-] )

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] (74. O. Popok [-] ) , J. Kunc [-] (65. L. Havelka [-] ) , F. Klíma [-] (86. R. Mantlík [-] ) , D. Danylych [-] , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 32. F. Hansl , 68. M. Holly , 74. M. Tikovský , 77. M. Hartman - 19. R. Neumann , 28. E. Adjei , 30. F. Klíma .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Hes Filip - PROSR Tomáš, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.