M. Frk 43.
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 14:00

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Jáchymov zachránil bod v poslední minutě


Branky


43. M. Frk - 90. P. Kostka
0

V dalším kole zavítal do Bochova Jáchymov, který zde loni vyhrál. Zápas přinesl vše, co se dá od fotbalu očekávat. Branky, žluté a červené karty, neproměnenou penaltu v normální hrací době, nastřelenou tyč a penalty, které rozhodly o vítězi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí za ideálního počasí začali utkání s mírným náporem. Již na začátku se v dobrém světle ukázal mladý gólman Jáchymova, když zabránil vstřelení branky. Vzápětí ukázal své nesporné kvality, když zneškodnil pokutový kop. Hra se přelévala ze strany na stranu. Hosté po penaltě nastřelili tyč domácí branky. Když se blížil poločas, domácí zničehonic udeřili a dali branku do šatny, kterou snad ani střílející hráč dát nechtěl.

 

Druhý poločas začal s mírným náporem hostů z Jáchymova, který umocnilo ještě vyloučení domácího hráče, jenž dostal druhou žlutou kartu za simulování, a následně tedy kartu červenou. To běžela 50. minuta. Šance do konce druhého poločasu ke vstřelení branky byly na obou stranách, i když hosté jich měli více. Blížil se konec zápasu a v 90. minutě po tlaku hostí vyrovnal Petr Kostka.

 

Domácí na penalty získali další bod do tabulky. V zápase se ukázal ve velmi dobrém výkonu hostují brankář teprve šestnáctiletý L. Doležal.

 

Autor: Petr Šikýř

VIDEO

Neproměněná penalta

Penalty



Sestavy


FK SMB Bochov
P. Franz [-] - J. Podskoč [-] (75. J. Škoda [-] ) , F. Machala [-] , R. Záluský [-] , M. Heimerle [-] - M. Frk [-] , J. Švestka [-] , L. Marek [-] (88. D. Hazucha [-] ) , P. Janáček [-] - M. Janáček [-] (67. J. Šabata [-] ) , K. Pacinda [-] -

TJ Jáchymov
L. Doležal [-] - J. Navrátil [-] (75. M. Milko [-] ) , J. Kolárik [-] , P. Kostka [-] - D. Tichý [-] , V. Mahr [-] , M. Baláž [-] (56. M. Gombár [-] ) , M. Křížek [-] - R. Lešťan [-] - T. Günther [-] (63. D. Křížek [-] ) , T. Trojek [-]

ŽK: 13. P. Janáček , 47. M. Heimerle , 83. K. Pacinda - 25. L. Doležal , 56. T. Trojek . ČK: 50. P. Janáček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - HENYCH Karel, ŠUMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.