2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po šťastné výhře rozhodne poslední kolo


Branky


12

Zápas s Hranicemi, které bojují o záchranu, rozhodl Tomáš Wojnar v poslední minutě. Poslední kolo bude i díky tomu neuvěřitelně dramatické. Poražený celek z derby v Petrovicích bude hodně smutný. Domácí by tím definitivně spadli do krajského přeboru a my naopak přišli o možnost postupu. Vítěz má naopak bude živit naději do poslední chvíle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Papírové předpoklady hovořily jasně v náš prospěch, ale na hřišti nebylo poznat, že hrají týmy z opačných pólů tabulky. Mírná převaha přinesla vedení po gólu Johna Igbinoby, ale Hraničtí trpělivou a obětavou hrou dávali jasně najevo, že i oni bojují o hodně. Po změně stran se jim podařilo vyrovnat a Indiány to vyvedlo z míry natolik, že zápas spěl k remízovému rozuzlení. Vše nakonec rozhodl jako správný kapitán Tomáš Wojnar, který v poslední minutě strhl vítězství na naší stranu.

V minulém kole jsme přišli v závěru o cennou výhru a nyní se k nám štěstěna obrátila tou hezčí tváří a ponechala nás do posledního kola ve hře o postup do MSFL.

 

„Dnes to bylo utrápené vítězství, ale nejdůležitější je, že jsme to zvládli. Ať si nikdo nemyslí, že je v soutěži lehkého soupeře. Není a už nikdy nebude. Oceňuji kvalitu Hranic, které jsme porazili i s pomocí štěstí,“ řekl po zápase trenér Miroslav Matušovič, který už myslel na závěrečné kolo.

„Nejkrásnější na všem je to, že v posledním kole jdeme hrát o hrozně moc. A nejen my, ale i řada dalších rýmů. Takhle napínavé to ještě nikdy nebylo a myslím si, že asi už dlouho nebude. Proto je fotbal nádherný a já věřím, že zvítězí ten nejlepší a stoprocentní nasazení a férovost od všech týmů a všech zúčastněných. Tímto žádám všechny Havířovany, pojďte společně válčit za týden do Petrovic. Už teď se těšíme,“ dodal Matušovič.  



Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - K. Skoupý [-] , M. Igbinoba [-] , J. Hottek [-] - L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , M. Matušovič [-] , P. Zupko [-] (77. P. Chlopek [-] ) , T. Wojnar [-] - M. Lišaník [-] , T. Omasta [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , J. Nehyba [-] , P. Šišlák [-] , R. Sobek [-] , A. Kušner [-] , P. Křenek [-] , M. Kuchař [-] (81. P. Motloch [-] ) , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , L. Lasovský [-]

ŽK: 58. L. Skoupý , 93. M. Lišaník - 45. M. Vyka , 85. M. Kuchař , 93. P. Křenek .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích