1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:15

28.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opavské béčko zachraňovalo remízu


Branky


13

DIVIZE-Opavská rezerva pokračovala v minulém týdnu ve sběsilém zápasovém tempu, když navíc změřila síly s elitními účastníky divize. Svěřenci trenéra Černína nejprve v úterní předehrávce zdolali Nový Jičín, aby pak v neděli dopoledne narazili na ještě vážnějšího postupového aspiranta z Havířova, s nímž v nastaveném čase zachraňovali remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu jednoznačně patřil hostujícímu mužstvu, které hrozilo zejména ze smrtících kontrů. Hned ve 3. minutě mohl udeřit Omasta, ale v pádu minul vzdálenější tyčku. O pár vteřin později už borci z Havířova slavili, když se opřel do míče Lišaník a gólman Fendrich plachtil vzduchem marně – 0:1. Po dalším nebezpečném brejku hostů pak zakončoval nedůrazně Lišaník. Opava odpověděla pěknou kombinací Vrány, Adama Helebranda a Sochy, který ovšem příliš dlouho otálel se zakončením. Ještě větší šanci vypracoval Strnad pro Adama Helebranda, jenže domácí forvard vystřelil příliš slabě. Přesnost naopak scházela hlavičkám Kolíska a Bergera po rozích Swiecha. Rovněž po přestávce zasypávali Slezané svého soupeře vysokým počtem standardních situací, ale s nulovým efektem. Ofenzivní trable domácích jasně dokumentoval volej Swiecha, který šel zařadit spíše do ragby. Domácí mladíci postupně utahovali šrouby, jenže také příležitosti Sochy anebo Strnada vyzněly do ztracena. Velký nápor opavského mužstva tedy sklidil zasloužené ovoce až v nastaveném čase. Po nákopu Bergera vznikla v šestnáctce Havířova nepřehledná skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval Rychlý – 1:1. 

 

Autor: Jan Obludník



Ohlasy k zápasu


SFC Opava B
Lukáš Černín (trenér): „S bodem musím být spokojený, protože jsme si nechali utéct začátek zápasu a také v dalším průběhu utkání soupeř hrozil z rychlých brejků. Po přestávce už jsme byli lepším týmem, ale sportovně uznávám, že šance si vytvářeli i hosté. Remízu považuji za docela spravedlivou."




Sestavy


SFC Opava B
V. Fendrich [-] - A. Rychlý [-] , R. Keller [-] , M. Vrána [-] (77. D. Darmovzal [-] ) , O. Večerek [-] (83. M. Musila [-] ) , M. Socha [-] , V. Berger [-] , A. Helebrand [-] (77. V. Veselý [-] ) , J. Swiech [-] , P. Strnad [-] , J. Kolísek [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - K. Skoupý [-] , J. Hottek [-] , M. Igbinoba [-] - P. Zupko [-] (50. P. Chlopek [-] ) , T. Wojnar [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , M. Matušovič [-] (90. A. Sedláček [-] ) - M. Lišaník [-] (88. M. Baran [-] ) , T. Omasta [-]

ŽK: 45. V. Berger - 59. M. Lišaník , 59. T. Wojnar , 77. J. Hottek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Kozubík Jiří - KOTALA Filip, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích