Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník podruhé v sezóně pokořil Nový Jičín


Branky


12

FK Jeseník je jediné divizní mužstvo, které nás dokázalo v současném ročníku 2 x porazit. Na podzim v N.Jičíně 2:0 a nyní  bralo všechny body i doma. V poslední době se jim přitom dost nedařilo, naopak naši jeli na vítězné vlně. Jenže všechno netrvá věčně a naše mužstvo tentokrát zklamalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od začátku utkání byl náš celek jasně lepší, rodily se šance, rohy, standardky, ale efekt nulový. Domácí trpělivě bránili a s nějakou mezihrou si moc problémy nedělali. Omezili se na jednoduché odkopy a brejky. A přálo jim i štěstí. První útok, dotáhli do naší šestnáctky v 21.! minutě a hned se mohli radovat z gólu. Vavrač při centru zprava trefil svého spoluhráče Karakasidise tak šťastně, že odražený míč skončil u zadní tyče našeho překvapeného brankáře. Domácí až do konce poločasu vydrželi s poctivým bráněním. Ve 34. minutě jsme však přece jen vyrovnali. Kalich se na pravé straně pěkně uvolnil a po jeho centru a přihrávce od Macíčka se Pyclík nemýlil – 1:1.          Druhý poločas v taktice obou mužstev nepřinesl nic nového, ale v produktivitě si nás domácí vychutnali. Naše držení míče a zdlouhavé kombinace nic neřeší a neznamenají, zato domácí z brejků byli velice efektivní. A hlavní roli brejkového hráče sehrál domácí Vavrač, který v rozmezí 15 minut mezi 60. a 75. minutou svými dvěma góly ukázal jak je fotbal jednoduchý. Našim nelze upřít snahu, stále vytrvale útočili, ale chyběla křídelní hra a centry, které nás zdobily v minulých zápasech. Snaha o zdolání domácí obrany středem neměla moc nadějí na úspěch. Vyjímkou byla 89. minuta, kdy se prosadil opět Pyclík a vykřesal tak přece jen malou naději na vyrovnání. Nastavovaly se 2 minuty, všechny síly našeho mužstva směřovaly do útoku, jenže po další chybné rozehrávce domácí Mráz dal v 92. min. na 4:2  a bylo rozhodnuto.  Domácí se zaslouženě radovali zřejmě z definitivní záchrany.     A co my? Čekají nás zápas v Opavě a potom 2x doma. Nejdříve s Dolním Benešovem a nakonec s Frýdlantem. Takže hoši máte co napravovat, stačí se jen vrátit k tomu co jsme předváděli celé jaro. 



Více zde: https://www.fotbal-novyjicin.cz/news/a26-05-2018-jesenik-kf-novy-jicin-0-0-hraje-se/



Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - D. Marcinov [-] (61. J. Řezníček [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] (88. T. Andrušík [-] ) , P. Kysela [-] , M. Furik [-] (67. A. Bříza [-] ) , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] , V. Keltner [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , P. Macíček [-] , T. Wolf [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] - J. Opatřil [-] , M. Staněk [-] , J. Kalich [-] (73. F. Nippert [-] ) , M. Švec [-] - O. Pyclík [-]

ŽK: 47. J. Vavrač , 58. J. Mráz - 84. O. Malina .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - SVOBODA Radek, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jakub Švrčina
Tip experta: výhra hostů

Jičín se u nás nastartoval na úžasné jaro, a tento válec se nezastaví ani v Jeseníku.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů